Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



14 - Je možné mať keše

Texty slovenských interpretov

01 Apr 2011, 14:59

Chceš peniaze? nemáš?
.... dobrí deň, dovidenia falošné pozdravy a úsmevy, pre peniaze smrad z ústvori, na oko vandráci, banka klamstvá len klamstvá. Tu z ústvori sú úspory, tu ktorí z ústvori, toto sú stvory, vyrabované kasy a našetrené úspory, na cashe tupé krásky, zisky a masky, zo sklonenou hlavou pozerajú sa na vyplatne pásky. ¼udia, podplatené zápasy a sádzky, ľudia, ktorí nemajú čo do huby, to nepoznajú vyšie časti, a néé jak jebko na firemnom plese, na vodídku lásky prichádza v mercedese, koľko zasa na hrabe a domovsi od nese, semetátorom sa hodí dres presne len pre seba, títo kokoti sú cenný ako kyslé mlieko v presse, domov neprenese v strese cez svoje plece. Peňazí skôr jak ?...? nese a tak isto brat tvôj, či foter na tu, na horskú chatu, sadá do Passatu a tu, úsmev cestár, rados z veľkého latu, len reči že nikdo nevkročí na našu ulicu zasratú,ale bacha zrazu v zraku, zlato druhým platu stratu. ?? šeci nechápu a chrápu ku bankrotu, tma tu. Dámi a páni môžete ma hocičo na svete nám nič nezabráni, môžete ma aké chcete kontakty a kontá, po boku James Bonda, on dáá, 100 kilová bomba, ja môžem jeba vás jak vy mňa, hudba podporí, a v tom dá, a v tom dá len odvahu, a v tom dá ...

Máš cashe ? Tak že je možné ma cashe ? ..fakt je možné..
niekto iba mrkne, niekto zase nemá s nimi vôbec nič stotožné, tak ako jebo v drahej mikine, zjedným vreckom papier a je pre mňa braný, ako číslo pomnožné, tak nestavaj sa teraz k nám lebo padneš zaraz na ulici kam? noo veď pomnožné, lebo táto hudba neni robená pre takíchto debilov, čo zistili že HIP-HOP je ešte pred kratkou chvílou, kde sa delí vyvádzanie pre tuctov, tučnou, milou k tomu telka veľká a kazeta zo Smallvilou plus na sebe ?......? spod značky ?....? čo si vyšibali chlapci ráno na šibačku od svojej dobrej mamy, tak keď si kokot taký, tak si čávom pre mňa aj tak braným, táto vec a asi veľmi zraní, tak utop sa keď ju počuvaš teraz dakde doma v napustenej vani, lebo tento rap náš nechutí tu ako kaviar dobrý ale ako chleba veľmi slaný, veď ty si tu teraz
žebrák a ja som ten čo ti dáva góly spoza brány, toto je rap čo si ešte nepočul znáša 14 cashe, takže pre teba odo mňa, z našej Petržalske strany, plus hudba ktorej autor Kebab nezostane v tejto veci nemenovaný, nemenovaný.

Peniaz ako peniaz a kokot ako kokot, mi nemu poctivosti a pre iných len podvôd, hudba z bohatctva, bohatctvo pod???
tak jak máš ďalej na pláne, tak si ďalej urob, toto pochopí iba ten kdo je ulicou dojený, ulicou spojený, ranu na ranu hojený, každým dňom očákava ďašie viazstva prehry, pojmy. Začínajúce sa iba nepokojmi trochu po troche lebo není ani trochu jednoduché ži v uličnom prepojení, uličnými spojmi. Tieto moje pojmy sú pre niekoho iba jedným do vnútra a druhým uchom do priestoru, hovorím tito vážne namiesto fóru, takích kokotovia nepotrebujem ako duševnú podporu, tu mám iba jednu a iba ja viem ktorú. Nikto z nás tu nechce by medializovaný, radšej by na ulici schovaný medzi domami, útoči a brani sa rýmami a slovami, jako klope ten ?...? osobami, robi si reklamu a výtvara slogany, lóve ako návykové, narkotiká veď čo a namotá, kamotá a fakt domami ide vám o lóve, biznis, zisk zmiznite vyj3baný fagani, v rape mi nikdy nešlo, nejde a tak ani nepôjde o cashe uvedomte sa už chalani, chceš získa slávu a rap vidíš ako ten najlepší strategický ah a za slávu tú čo a každý deň vo vačku hreje na stehnách, chceš si rýchlo kúpi všetko, štetky, všetkých ale aj ten najlepší prach sa ti otáča chrbtom lebo z huby ti ide iba peňažný pach.

Ja nemám diamant v uchu, skrine plných drahých handier ani zlato na krku v živote žiadnu záruku, len túto hudbu, ulicu a na nej svojich ľudí ktorým podávam ruku, s ktorými v uličnom ruchu robíme rap, po ktorom ti ostane špina na uchu, každý nás v ?hudbe pazvuku?, mieriacu presne na tích čo sa tvária, že to nepočujú aj keď nemajú poruchu sluchu, no už od pohľadu je jasné nám, že tieto slová do kára ustupujú a zanechávajú v nich rany, tak ako gula v duchu, ako bomba pri výbuchu, si v suchu, keď fotrovými lóvami no jak na ulici medzi domami tak aj v rape a né len medzi nami si vnímany ako ryba na suchu, kárenko nemožný jak dýchanie bez vzduchu, kokotko hrdý na to, že jeho tato s vysokým platom, síce j3be naňho z výšky ale zato ho zasipáva zlatom a on sa potom na ulici v drahých šatoch tvári jako král tak pre takého je táto vec sekerou a každý z nás nezamaskovaným katom, katom, toto má nahratom a napálenom disku hrá, hudba nerobená kvôli zisku, keď robíš to ty pre peniaze tvoje vec, no zapamätaj si že na sídlisku vždy sa nájde neaký špinavec, čo rozbije ti o hlavu s radosou né len popolník, flašu ale aj ?...? ?...? a zdvojho rozj3baného pysku si bude robi ažkú hlavu ešte kratšej ako ty keď zaj3beš si svoje Rocca rifle na ihrisku môžes ma mrte lóve a by jak chceš hrdý, život tvrdý jako ?..? na bojisku, sa ti potvrdí naše slová znova a znova, keď na to dojde už sa cashe neschováš.
Táto hudba je uličná a uličná aj ostane, ľudí z mnohých okolí tam po čase tu dostane. Táto hudba je uličná a uličná aj ostane, ľudí z mnohých okolí tam po čase tu dostane.
Obrázok užívateľa
KASER
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
689
Poďakovania:
1
Registrovaný:
14.01.2011
Bydlisko:
851

Späť na (SK) slovenské



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]

cron