Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



2. battle 2014 - Prihlásenie

Battle rok 2014

18 Jan 2014, 14:58

                  Prihlásenie

Do battlu sa môžu prihlásiť:

VŠETCI UŽÍVATELIA FÓRA (battle nie je obmedzené počtom príspevkov a registráciou.)

► Užívatelia, ktorí približne vedia, že budú mať na battle čas.
V prípade, že užívateľ neodovzdá text do vopred stanoveného dátumu a času, bude automaticky diskvalifikovaný, nebudú sa robiť žiadne výnimky ohľadom
predĺženia času.

► Užívatelia, ktorí budú mať chuť pridávať texty, neuvedú dôvod prečo nepridali text, že sa im nechcelo (nemali chuť atď). V prípade, že áno, tak battle, kde budem organizátor ja, si už nezabattlujú.
Myslím, že podobne to bude aj u iných ľudí, čo budú organizovať battle, keď im ukážete aký prístup k battlu máte.

► Užívatelia, ktorí sa nebudú snažiť vyhrať za každú cenu - vytvoria si viac nickov a budú hlasovať alebo súťažiť za dvoch, prípadne troch. Užívateľov nick, bude skontrolovaný.


► Užívatelia, ktorí vedia zniesť a prijať kritiku. V prípade, že užívateľ toto pravidlo nedodrží a spustia sa tu nejaké hádky, ktoré budú porušovať pravidlá fóra, nasleduje trvalý ban.

► Každý užívateľ ktorý sa prihlási, bude povinný zahlasovať aj v inej skupine, ak v jednej zo skupín nezahlasuje strhávajú sa mu body podľa toho, koľko bude battlujúcich skupín.




                  Priebeh battlu

► V battle budú skupiny A, B, C, ... po štyroch súťažiacich. Prvý a druhý postupuje do štvrťfinále a ďalej sa bude pokračovať podľa pavúka. Bude sa súťažiť aj o tretie miesto. Všetko sa ešte doladí, keď bude známy počet prihlásených.

► Postupne počas trvania battlu sa budú témy a požiadavky na súťažiaceho sťažovať.
V skupinách budú k téme určené 3 slová, ktoré budete musieť použiť.
V ďalšom pokračovaní budú určené 4 slová.
V ďalšom 6 slov.
Vo finále bude určených 8 slov.
Samozrejme ako aj témy, tak aj slová sa budú počas trvania battlu sťažovať.

► Battle začne, ak tu bude minimálne 16 prihlásených, samozrejme môže byť aj viac. Battle by sa spustilo medzi 27. - 31. januárom, podľa počtu prihlásených, možno aj neskôr. Menej aktívni užívatelia, ak sa do battle prihlásite, prosím sledujte fórum v tomto čase.


Pre víťaza bude výhra priestor na facebooku a v špeciálnej sekcii pre víťazov - poskytnutie proma, zverejnenie víťazného textu a jeho doterajšej tvorby.

EDIT:
Do skupín ste rozdelení podľa toho, že som si vás zoradil podľa abecedy a rozdeľoval som vás po jednom do skupín, prvý do A, druhý do B, tretí do C, štvrtý do D, piaty do A atď.
Obrázok užívateľatucher

25 Jan 2014, 14:03

      Obrázok

      Obrázok
Obrázok užívateľatucher

04 Feb 2014, 21:10

.
          Obrázok
Obrázok užívateľatucher


Späť na 2014



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot]