Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



AKG mike..ktorý?

Neviete si s niečím poradiť?

02 Jan 2014, 15:42

Huuuu,je tu niekto?Lebo potrebujem poradiť,ale od niekoho kto sa v tom vyzná. Chystám sa vyriešiť si mikrofón a tak si lietam po nete a našla som všeličo-samozrejme- ale dosť ma zaujali AKG-čka aj skrz youtube testy a podobne. Tak som sa dopracovala k týmto dvom:
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


-ktoré by vo svojej cenovej kategórii mali mať celkom fajn zvuk.Lenže tá obyč 120-tka stojí okolo 80 eur a tá s usb pripojením okolo 140. Pozerala som aj tie parametre viac menej,ale ne-ro-zu-miem úplne všetkému(ženaaa),takže ak mi niekto môže poradiť, budem rada:-)Dikess
Obrázok užívateľaSsssS

03 Jan 2014, 12:45

No tak asi si nakoniec budem riešiť to klasické AKG,to prvé,som síce začiatočník...ale tak skôr čo sa tých majkov týka,lebo spievam už dlho a potrebujem si práve vyriešiť niečo kvlalitnejšie v normálnej cene.A ešte jeden dotaz,lebo akurát sa to snažím vyzistiť,že ako to vlastne funguje s tým fantómovým napájaním?Lebo chcem s i vyriešiť aj nejakú tú zvukovú kartu abo takú tu haluz,teraz ma nenapadá ako sa to volá(:-D),ale potrebujem zatiaľ ť nejaké provizórne riešenie...a tak ma napadlo,nedalo by sa to vyriešiť takto?Mike----->mikrofónový kábel---->nejaký konektor a ešte redukcia z 6,3 jacku do 3,5?lebo tie redukcie nie sú nejaké drahé zas...ale že či by to šlo normálne do PC zapojiť kým si vyriešim zbytok...ak je to blbosť tak ma opravte:-D;


alebo ak sa to dá ešte nejako jednoduchšie riešiť:-)Lebo jedna baba nahráva videá na youtube s tým AKG cko a som jej písala,že či má k tomu ešte niečo vyriešené,lebo ten zvuk má fakt dobrý a ona,že má k tomu ešte toto:

http://www.mackie.com/products/onyxblackjack/

...no len to zas na slovensku dostať asi na jednej alebo dvoch stránkach a stojí to okolo 169 eur,čiže..chce to čas:-D A inak..znie to asi takto:

https://www.youtube.com/watch?v=8m2kN9rbFE4

...takže ak máte ešte niekto tip na nejaké podobné dobré zariadenie tak sem s ním:-)
Obrázok užívateľaSsssS


Späť na Pomoc



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bastard, Bing [Bot], Google [Bot], revolutzer, Seznam [Bot]