hiphopforum.sk

Vypredajove zlavy - rooftop.sk Hip Hop Shop Dirtyground.sk

[ Počet príspevkov: 2 ]
Obrázok používateľa

Odoslať Ako si zablicovať, alebo ako na pečatky :D
Tu je navod ako si nieco opeciatkovat, pokial nemate skutocnu peciatku. To sa moze hodit napr. malym internetovym shopom alebo tak, ktore si nedali vyrobit skutocnu peciatku, lebo to nieco stoji, a ak ju budu potrebovat raz do roka, tak sa to neoplati. Musim vas este upozornit, ze dole uvedeny postup NESMIETE nijako zneuzit (vsak skolaci).

Krok 1: Napr. vo Worde si spravite cez tabulku (vid test. subor) peciatku vasej firmy. Pre istotu si ju este vytlacte, aby ste videli, ci vam vyhovuju rozmery.

Krok 2: Vo vlastnostiach tlaciarne nastavite zrkadlovu tlac, a maximalnu kvalitu.

Krok 3: Vytlacte si tu zrkadlovu peciatku na cisty list papiera A4.

Krok 4: Na miesto, kam sa vytlacila peciatka, nalepte lesklu hladku lepiacu pasku a po nalepeni ju este odmastite tamponom namocenym do liehu.

Krok 5: Vlozte list papiera naspat do tlaciarne, tak isto ako pred tym. Dajte peciatku tlacit, a vytlaci sa na tu lepiacu pasku. Potom staci nechat atrament trochu zaschnut na cca 20 sek. - 3 min (velmi zalezi od typu tlaciarne a atramentu, na mojej HP3745 s original ciarnym atramentom a tlacou na najlepsej klvalite to musim nechat obschnut na 2 min), keby ste to nenechali obschnut, tak by sa ta odtlacka rozpila.
Pokial je atrament na lepiacej pasek nerovnomerne rozmiestneny (male kvapocky), tak zvyste kvalitu tlace prip. odmastite pasku este raz liehom.

Krok 6: Zlahka prilozte list papiera lepiacou paskou na dokument, ktory chcete opeciatkovat a na mieste tej pasky ho poriadne popritlacajte (pozor, aby ste s nim nepohli, inak sa rozmaze).

Odporucam toto vsak najprv vyskusat na nejaky pokusny paier, na ktorom mozete aj skusat optimalnu dobu schnutia.

To je vsetko, v dalsom prispevku prikladam aj ukazkove obrazky.

TAKTO TO VYZERA V PRAXI
KROK 3
Obrázok

KROK 4-5
Obrázok

KROK 6
Obrázok

VYSLEDOK
Obrázok

AUTOR NENESIE ZIADNU ZODPOVEDNOST ZA SKODY ALEBO PRIESTUPKY SPOSOBENE POUZITIM NAVODU!!!

Pi, 10. Júl 2009, 15:59
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Založený: Po, 24. Mar 2008, 15:01

Neprítomný
Odoslať Re: Ako si zablicovať, alebo ako na pečatky :D
dost zbitocne zlozite.ja mam v pocitaci ulozene peciatky od vela doktorov z okolia.jednoducho som ich prefotil zo svojho studentskeho preukazu(ziackej knizky) a v skicari orezal aby som mal iba obrazok peciatky na bielom.takto ulozene peciatky si natiahnem do wordu(napr. zubara) a nastavim jej polohu vzhladom na volne miesto v studenskom preukaze.potom iba vytlacim na vytiahnutu stranu zo studentskeho a vlozim ju naspat.vyzera to autenticky a takto zasobujem ludi z celej oravy:)

Ne, 12. Júl 2009, 17:01
[ Počet príspevkov: 2 ]

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

KONTAKT 2008-2011 © Hiphopforum.sk
phorum.com |  Uploading.sk  |  Ourphorum.com  |  Rapcity.sk