Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Ako ste prišli k HipHopu ?

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

06 Júl 2009, 19:25

Sevas 8-) Mám na vás pár otázočiek :wink: Ako ste sa dostali k HipHopu ? čo vám tá hudba dáva ? Ako dlho sa venujete aktivitám spojeným s HipHopom ? Vidíte v HipHope niaky zmysel ?
Viem že to nikoho nezaujíma a že mi nikto do tejto debaty neprispejete ale pokusim sa sám sebe odpovedat :roll: Tákže ideme na to :-) K HipHopu som sa dostal cez Graffity...Ked sa začal do nich Drbat tak som samozrejme pátral po časopisoch,filmoch,vidách...No a ako všetci iste viete tak Graffity su neodmyslitelnou sučastou HipHopu...No a ked som sa s HipHopom stretával čoraz častejšie tak sa mi tento štýl skrátka zapáčil :notangel: čo mi táto hudba dáva ? No....čo mi dáva...Určite mi dáva to čo mi pri iných štýloch chýba...A to je : Dobrá rada, skusenost...Ako dlho sa venujem aktivitám spojeních s HipHopom ? No takže Graffitom sa venujem približne 3 roky a chvílu som sa venoval aj Breaku ale chrbtica je p**a :cry: či vidím v HipHope niaky zmysel ? Určite áno, bezvýznamnu hudbu by som nikdy nepočuval...Zmysel v tom že tá hudba je o niečom...O čom ? O tom ako to skutočne je...Skrátka je to pravdívá, otvorená, zmyselná hudba ktorá mi toho vela dala a verím že ešte aj vela dá :yahoo:
Obrázok užívateľa
Ericsson6
Underground
Rank:
Underground
Príspevky:
15
Poďakovania:
0
Registrovaný:
11.06.2009
Bydlisko:
TrenchTown

06 Júl 2009, 23:38

lock (duplicita tema)

je to len maly odtienok odlisnosti a ked napises ako si sa k nemu dostal do temy "co vas na hip-hope zaujalo" myslim ze sa nic nestane

co-vas-na-hiphope-zaujalo-t8897-20.html
Obrázok užívateľa
phdr.Dark
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
813
Poďakovania:
0
Registrovaný:
24.11.2008
Bydlisko:
Trnava


Späť na O všetkom



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], kano99, Seznam [Bot]

cron