|
|
|
|
|
Kest!
Pozorovateľ
Založený: Št, 02. Júl 2009, 18:51 Príspevky: 1
|
 Banner
Zdravim cele HHF..Na praxi sme mali za ulohu vytvorit nejaky flash banner tak som zbuchal nieco na toto forum.Ak sa vam paci a mate on zaujem staci dat email alebo FB a ja ho poslem.. Check this: Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. linky do code a banner je celkom fajn :) /mino_dnb
|
| St, 23. Nov 2011, 14:53 |
|
 |
|
NESARsmashka
Writer
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1248
|
 Re: Banner
Mne sa tento banner moc páči.. musíme počkať na vyjadrenie admina, ale momentálne neviem kde sa fláka /pravdepoddobne škola/
| Po, 28. Nov 2011, 09:48 |
|
 |
|
Nessbeal
Uploader
Založený: Po, 23. Aug 2010, 14:43 Príspevky: 4550
|
fajna robota 
_________________ IN <3 WITH http://www.youtube.com/watch?v=8vTJnFzEFTc
|
| Po, 28. Nov 2011, 11:02 |
|
 |
|
Trey Da Don
Moderátor
Založený: Št, 04. Sep 2008, 19:10 Bydlisko: I'm on Pluto I'm on Mars at the same damn time Príspevky: 10076
|
Celkom dobre to vyzerá ale myslím, že pohyblivý banner by dosť spomalil fórum...

|
| Ut, 29. Nov 2011, 21:30 |
|
 |
|
dotn
Site admin
Založený: Ut, 15. Jan 2008, 14:03 Bydlisko: localhost Príspevky: 1569
|
banner je fajn, radi ho pouzijeme, mozes zaslat na mail Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. //btw ano flakam sa, tak ako kazdy aj ja mam vlastny zivot a momentalne nejako nic nestiham 
|
| Št, 01. Dec 2011, 01:23 |
|
 |
|
| Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|