Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Bohuš DLM

Tvorba slovenských interpretov

03 Apr 2011, 21:43

Obrázok



Legendárny člen oldschoolovej scény Bohuš DLM (ktorého si pamätajú skôr tí skôr narodení a navštevujúci okrem iného aj Pilier pri Dunaji) vydal po 15tich rokoch debutové CD, ktoré nazval DLManifest.

Bohuš DLM je chalan, ktorý sa rapu začal venovať už v roku 1997. Jeho inšpiráciou pre tento element bola skupina Chaozz, ktorá v tých rokoch odohrala koncert v bratislavskom PKO, na margo čoho začal Bohuš písať svoje prvé texty. Aj keď jeho meno pozná hádam každý skalný, v dnešných časoch je pre mnohých z vás asi dosť neznámym pojmom a to aj pri fakte, že v apríly 2011 tento človek oslávi 33 rokov. To, že o ňom veľa neviete je spôsobené hlavne tým, že jeho staré zašumené nahrávky boli prevažne na kazetách, no a vinyl, ktorý sa pokrstil 14.1.2002 a na ktorom bola z druhej strany Krakalla (dnes AMO) má aktuálne doma už asi tiež len málokto.

Okrem toho má za sebou Bohuš aj demo album Kokoriko, ktorý vznikol v dobe, kedy už žil v Prahe. Nejaký ten čas tento raper a freestyler doslova prežíval na ulici a dokonca aj z tohto nie moc pekného obdobia sú zaznamenané štyri demá. Jedným z nich bolo aj to s názvom Generácia 2, na ktorom Bohuš spolupracoval s Metodejom, ktorý momentálne moderuje český Freestyle Mondays, no a sním a ešte s jedným chalanom Bohuš „vlastní“ na tretinu Repro štúdio. Práve v tom sa zaznamenalo počas 365 dní aj 20 trekov, ktoré najnovšie nájdete na debute DLManifest, s ktorým Bohuš prichádza po 15tich rokoch. Tento stále aktívny freestyler do hry posunul materiál, o ktorý sa mu v Repro štúdiu na Holešovicích produkčne postaral Beatmasta Daze (ex 1 a Ye-den), ale aj Alliass, Abe (H16), Buchtotronik a Icb (Spz), no a finálny zvuk, teda mix a master zastrešil ostravský Dj Bussy v jeho Bsnslandu.

Na debute budete môcť počuť až 18 hostí, čo znie dosť hrozivo oproti celkovému číslu trackov, tí sú však porozdeľovaní do celistvosti tak, aby nezatieňovali samotného interpreta, takže mená sa na albume predstavia: Flowie - spev (Akline), Lucie Mattahari (Teslacrew) a Martin Kräussl. Na skrečoch je to Dj Bussy, Dj Česki (Hosté odjinud), Dj Hlava (Teslacrew) a Dj Backman (ex. Zlotři). Ďalším elementom je aj beatbox, kde supportuje Beatsolčy (Teslacrew) a Qes a samozrejme nechýbajú ani MCs, ako: Blaaball (2Jakost), Daz, Kos (Hosté odjinud), Qes, Šlapeto (Spz), ale aj dlhodobý parťák Bohuša legendárny Yzé z ex Psyché.



dema - cocorico
generace 2
stvrty diel
DLManifest(singel)

a este jedno demo ma , nazov nepoznam

Download:
Bohuš DLM - DLManifest (2011)
http://hiphopforum.sk/bohus-dlm-dlmanifest-2011-t39015.html
Obrázok užívateľa
KASER
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
689
Poďakovania:
1
Registrovaný:
14.01.2011
Bydlisko:
851

Späť na (SK) slovenské



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bastard, Bing [Bot], Dripone, Forsi, freshgod101, Google [Bot], Seznam [Bot]