Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Bon Woyage Beats

Vaša producentská tvorba

19 Nov 2012, 14:25

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

....
Naposledy upravil anonymous dňa 19 Nov 2012, 14:34, celkovo upravené 1
Dôvod: link do code
Obrázok užívateľa
giusseppe
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
3
Poďakovania:
0
Registrovaný:
24.12.2008

25 Dec 2012, 23:56

Druhý a predposledný su uplne maga! :)
Obrázok užívateľa
sajo.barspin
Pozorovateľ
Rank:
Pozorovateľ
Príspevky:
1
Poďakovania:
0
Registrovaný:
02.04.2012

26 Dec 2012, 20:37

trafil si v tom prvom basu? Mne to ide uplne mimo tá nota...nic na tom prace nebolo, len si dal jednonotovu basu a dodal bicie (tie hajtky sa mi vobec nepacia)...samplovane by som to nenazval, ty si len vlozil celu pesnicku a pridal tie bicie :/
druhy beat je hrany, aj to tak vyzera...popravde nic moc a osobne sa mi ten south styl nepaci...
aj v tom sampli bez basy (obcas sa tazsie trafi nota, viem o tom svoje) tak tam mas otrasne bicie...ten kopak je uplne bez basy a to by tak nemalo byt si myslim...
Piano/Violin beat je PERFEKTNY ci uz hrany ci sampel...fakt kruté...ale tie bicie opet...snare by som nedaval tak casto, normalne ho tam daj ako na inych beatoch...k base by som mozno pridal temny klavir nejaky grand piano s masaker zvukom a mozno by som to dal NAMIESTO tej basy...kazdopadne taky beat nie je na zahodenie :) do refrenu daj nejake strings, pocujem tam to violancelo, mohlo by toho byt viac....mozno gitarka na zaver? treba skusat :) ak by si to chcel prerobit a pomoct s tym, urcite sa mi ozvi hoci aj tu na fore.
No prekvapil si ma, aj ten dalsi sampel je masaker temny styl...lepsie snary jasne, to je vecny problem zaciatocnikov (neber to ako urazku, myslim to dobre, ja mam s tym doteraz problem aj ked sa to s minulostou neda porovnat)
posledni skor ako taka ceresnicka na torte, dal by som to ako outro :) motivacne, emotivne...pekne spravene, ale bicie co pouzivas sa mi jednoducho nepacia :/ su to skor take na orchester, ale keby si zvolil nejake hip-hopovejsie do undergroundu tak by si sa ujal :) Pekne!
Obrázok užívateľa
soy
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
1823
Poďakovania:
4
Registrovaný:
05.06.2010
Bydlisko:
Košice

03 Jan 2013, 12:05

Jasné....neberem to ako urážku,aj keby si urážal nevjem ako,neberiem to ako urážku,pretože schválne som to tu dal aby som počul nazor od ludí ... beriem aždý nazor,a tie tvoje su dost v pohode .... vjem že je vždy čo vylepšovat ... aj TOP beatmaker ma nejaké tie chyby.....nikto nieje dokonalý.... ak máš záujem o nejaký beat o dokončenie kludne ....daj vedejt ....dohodneme sa :)
Obrázok užívateľa
giusseppe
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
3
Poďakovania:
0
Registrovaný:
24.12.2008

04 Jan 2013, 10:58

Prvu nebudem hodnotit:)
2) zneje nedokoncene, to cinkatko by som stisil v prvom rade a ako beat postupuje tak nieco este popridaval, napr nejaku melodiu so slakmi hrajucimi staccato.
3) to iste - je to prazdne, velmi jednoduche
4) nie zly napad ale trochu viac aranzu by nezaskodilo, po 8 taktoch napr pridat dole nejaky ten slak, neskor vymenit klavir za iny nastroj, pridat nejaku gitaru, nejako to odstupnovat, verzia refren, uvod jadro zaver :)) nejake ozdoby, ten spev nedavat cez cely beat... je toho tak vela ako sa to da vystavat tak sa neuspokoj s takouto verziou.
5) pekna melodia, tiez by stalo za to to OVELA lepsie ´obstavat´. A samozrejme falosna basa, ked menis akordy tak aj basu zmen, nenechavaj hrat na jednom tone, su presne postupnosti akordov kde to funguje, ale to nie je pripad tejto pesnicky. Je to dobry napad ozaj stoji za to popracovat na tom
6) Falosne

:::Auto EDIT (anti-dvojitý príspevok):::

Nemyslim to zle ale nie len ty robis chybu v tom, ze mas nejaky napad ktory mozno nie je zly, ten nahras a potom koniec. V takom stave ako mas pesnicky teraz sa na nich normalne zacina este len pracovat.
jo ale samozrejme pokracuj v tom co robis a drzim palce.
Obrázok užívateľa
phantomxy
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
137
Poďakovania:
0
Registrovaný:
16.03.2011


Späť na Beaty, podmazy, beatbox



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Uli_321