|
|
Sprite._prvok
Závislák
Založený: Ne, 26. Okt 2008, 17:27 Príspevky: 129
|
 Cubase SX 3
tuto mate cubase sx 3 ale odporučam ho hlavne taky čo stim vedia robiť lebo jednemu som predal inštalačku za 50€ (mozte byť šťasny že som to opol) a chcel ich sspeť lebo mu nesla exportnuť hudba a vravel ze to je demo no neni to demo je to fullko!!!
Viem aj ja som myslel ze to je demo lebo to ma malo mg ale je to fullko naozaj
Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
je to môj upload.
ak vam to nepojde stiahnuť prihlaste sa na hellshare a stale klikajte free download a na nejaky 3 obrazok vam to pojde
odporucam stiahnuť este k tomu aj wawes subory ale to dam do novej temy lebo to nemam upnute..[size=150][/size]
Naposledy upravil 2tti-frutti dňa Št, 09. Júl 2009, 18:53, celkovo upravené 1 krát.
Dôvod: Linky do [code]
|
| Št, 09. Júl 2009, 18:28 |
|
 |
|
INmOmMeNt
Platinum user
Založený: Št, 26. Mar 2009, 20:56 Príspevky: 1079
|
 Re: Cubase SX 3
|
| Ut, 18. Aug 2009, 08:54 |
|
 |
|
Sprite._prvok
Závislák
Založený: Ne, 26. Okt 2008, 17:27 Príspevky: 129
|
Waves Diamond Bundle v5.2 H2O do CubaseTu vam davam tie pluginy čo som slubil ale neni to moj upload lebo nemaml som čas to tak dlho uploadovať Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.  Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
| Ut, 08. Sep 2009, 18:07 |
|
 |
|
Wrick
Underground
Založený: Pi, 19. Nov 2010, 19:44 Príspevky: 15
|
Hej hej ... Mne to išlo hned na prvý krát... A ešte mi to aj dosť pomohlo na to že mám nahrávacie štúdio.. Aspon neplatím 200€ za nejaký soft... Thx
|
| Po, 27. Dec 2010, 20:15 |
|
 |
|
DoetnT
HHF Elita
Založený: Št, 02. Dec 2010, 12:36 Bydlisko: Internet Príspevky: 1878
|
| Št, 03. Feb 2011, 07:35 |
|
 |
|
Rajko
TOP prispievateľ
Založený: Št, 11. Feb 2010, 14:15 Príspevky: 92
|
Chlapci tak čo je lepšie Cubase SX3 alebo Adobe Audition 3.0 ?? Neviem si vybrať už som vyskúšal 10-tky soft. na nahrávanie ale už by som chcel ostať pri jednom a nemeniť to furt, lebo furt sa učiť na nových nieje len tak  Tak čo teda ?
_________________ Ako som si reppoval a vylepšoval flow tak som zistil že bez problémov zrýmujem pár slov.
|
| Ne, 12. Jún 2011, 08:14 |
|
 |
|
BANANK000
Gold user
Založený: So, 12. Dec 2009, 17:16 Bydlisko: Trnava :) Príspevky: 524
|
Rajko napísal: Chlapci tak čo je lepšie Cubase SX3 alebo Adobe Audition 3.0 ?? Neviem si vybrať už som vyskúšal 10-tky soft. na nahrávanie ale už by som chcel ostať pri jednom a nemeniť to furt, lebo furt sa učiť na nových nieje len tak  Tak čo teda ? To by si si mal skôr napísať do sekcie "Pomoc" ale nevadí. Moj brat používa na nahrávanie Adobe Audation 3.0. A poviem ti, je fakt dobrý v efektoch(odstranovanie šumu,...) Keby si to chcel na produkciu, tak určite Cubase alebo FL Studio. Na samplovanie podľa mojich skúseností je najlepšie Sony ACID Pro 7.0
_________________ http://bandzone.cz/djbymbo http://soundcloud.com/phatamorgana-studio http://www.facebook.com/bymbo.beats
|
| Ne, 12. Jún 2011, 15:16 |
|
 |
|
SkvosT
Platinum user
Založený: St, 30. Mar 2011, 12:05 Príspevky: 1117
|
mne to nejde piše mi tam chybu že : No protection device connected. neviete čo s tým?  treba crack?
| Po, 27. Jún 2011, 17:09 |
|
 |
|
Kaput
Kto je 2pac?
Založený: Ne, 03. Jan 2010, 01:11 Príspevky: 7
|
Hej aj mne to pise tu istu chybu  Neviete niekdo ako to vyriesit?
_________________ Together we stand, divided we fall.
|
| Ut, 21. Feb 2012, 02:02 |
|
 |
|
| Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|