Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou (duBNička) Príspevky: 8746
Dakujem
DOTNneda sa tu spravit aby mohli ludia za prispevky podakovat?Vydel som to na viacerych forach a myslim si že to je dost užitočne,lebo aspom ludia nepišu do prispevku komentare ako napr: Ďakujem ti, Ďakujem toto som zhánal alebo podobne spamy...len by stlačili tlačitkoĎakujem,ktore by sa nachadzalo pod fotkou uživatela.A kdo podakoval by bolo dole nakonci prispevku napisane.Aspom by prispevky vyzerali upravene a pekne a nie ako teraz sami zbytočny spam...
Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou (duBNička) Príspevky: 8746
Re: Dakujem
ty si zas nepochopli pointu...račej nepiš prosim ta...ja mam cele Ďakujem v píííp..mne ide oto aby ludia nespamovali v prispevkoch!! nato mate sekciu Diskusia,lebo uš neviem ako to tu vysvetlit ze do prispevkoch v sekcii Sťahuj sa nema vypisovat a viest diskusie tam by mali byt len linky!! preto to 80% for na Slovensku ma takto vyriešene a spamy v prispevkoch riešia banom..
Založený: Ut, 15. Jan 2008, 14:03 Bydlisko: localhost Príspevky: 1547
bolo to tu, a aj to fungovalo, ale potom niektorym uzivatelom zacalo prepinat ze chcu mat vela podakovani tak si vytvorili duplicitne nicky a pridavali si samy podakovania. ten mod bol BETA takze podakovania sa dali odstranovat iba priamym zasahom do databazy. ked mi terza povies ze takych uzivatelov by bolo banovat, je to pravda ale nedalo sa to vsetkym dokazat kedze tcom a aj iny provideri internetu poskytuju dynamicku ip adresu a tito uzivatelia sa vyhovarali na to ze im za vsetky prispevky podakoval kamarat aj ked bolo vidno ze su to uplne nezmyselne, dokonca spamove prispevky
nie je s tym problem nahodit tento mod, avsak potom napriklad kes na fore je zbytocny. ten riesi to ze ked niekto ti chce podakovat mal by ti preposlat nejaky cash. popozeram sa po tom v akom stadiu je ten mod ci je to stale beta
Založený: Ut, 15. Jan 2008, 14:03 Bydlisko: localhost Príspevky: 1547
ak by tu boli podakovania tak by som to asi skombinoval s medailami, za sutaze by sa dostavali medaily, za prispevky by vam uzivatelia dakovali (cash by isiel prec)
bola by to dost zlozita uprava, treba sa rozhodnut ci by ste o takuto zmenu mali zaujem
Tak nič teda,netreba to prerabat nechaj to uš teda tak ako to je,,,mne išlo len oto aby ludia nespamovali,lebo na niekotre pripevky v sekcii Sťahuj sa neda pozerat ( jeden link a 15 spamov v tvare = dakujem toto som zhanal,dakujem dobry album,atd atd..) namiesto tychto zbytočnych spamov by iba stlačili tlačitko Dakujem. A samozrejme Cash by tu mohol ostat ten by bol na odmenovanie v sutažiach v podstate by splňal tie iste veci čo aj teraz...len chcem aby ludia nevypisovali a neviedli diskosie v prispevkoch kde maju byt len linky na stiahnutie,lebo ked su tam same spamy sa vtom prispevku neda ani vysomarit a vyzera to otrasne,ak chceju niečo napisat k nejakemu albumu šak nech kludne vytvoria v sekcii DISKUSIA prispevok s nazvom toho albumu a tam nech kludne kecaju a vypisuju čo len chceju..
Podla mna kombinacia cash + dakujem je dobra. Mne osobne sa najviac paci. Lebo ano, podakovat cashom uzivatel moze, no nik iny nevie, ze niekto niekomu podakoval. Keby bol ten mod, ukazalo by sa aspon ako si kto koho vazi, a ci sa aspon podakuje ked niekto niekomu pomoze
Založený: St, 13. Máj 2009, 21:00 Bydlisko: Vranov nad Toplou-small town when I live:D Príspevky: 695
mno videlsom na par forach sutazeako uploader mesiaca a podobne....a medaile niesu zly napad.....napriklad za urcity pocet uploadov co ja wem od "bandurkovej" az po zlatu......a cash by som tu nehal aj ja dobra vec to je.....a mozno by anmi nezaskodilo pridat este nejaky rank po 1800 prispevkoch..boss je dostacujuce ale na ozivenie mozno.....sak len tak mka napadlo.....a co s a tyka tych uploadov tak je pravda ze prispecvky typu "dakujem" su optravne a na nervy a kazia dojem.....a aspon bude vidno od koho si to ten dotycny stiahol a aky je popularny....a tie " dakujem"prispevky by som dal ban na 7 dni a sa naucia prestat spamovat.....a ak je niekto uploader tak aj tam by sa hodily nejake ranky ako co jua wem uploader a dalsie stupne ako casty uploader az po co ja wem kral uploaderov samozrejme podlapoctu uploadov a kvality prispevku(vypis kvality,screem atd.)......co na to poviete? inba taky moj nazor......a cash nehajte.....za to bysa mohlo dat kupovat okrempremium aj daco ine mozno vasdaconapadne......
_________________ Vranov+Nitra=spojenie odlisnych kutov Slovenska
podla mna sklbit vsetko dokopy , medaile - sutaze odmeny dakovanie- za pomoc za upload a pod. penaze - na stavky do sutazi na prihlasovane, vstupne za sutaz alebo nieco take.. len ci tolko modov nebude velmi tazit hosting :) pozri daj hlasovanie nech sa tu nespamuje tam sa kazdy strucne vyjadri bez omacok a bez opakovania toho co uz bolo povedane pred nim
_________________ Byť debilom je ťažké lebo konkurencia je veľká! Všetci za jedného jebem na všetkých Komu sa nelení tomu sa čudujem