Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Dj Luczan- Graffitti

Všetky vaše diela sem

02 Nov 2012, 10:17

mal by si sa na nieco viac zamerat, ty robis texty, beaty, graffiti, trosku vela na jedneho cloveka nemyslis? :D
Obrázok užívateľaEnergy-ESaZ

02 Nov 2012, 12:42

tazko sa ti k tomu vyjadrim, podla mna by mali deti resp mladych trosku drzat na uzde, mozno nie takymto sposobom ale nejak áno ... na jednej strane pises jak su vsetky posrati a na druhej sa bojis zapisu?
Obrázok užívateľaEnergy-ESaZ

02 Nov 2012, 14:04

podla graffitu vidno, ze je zaciatocnicky, to by mi nevadilo, skor to, ze tomu chyba napad, originalita
Obrázok užívateľaEnergy-ESaZ

02 Nov 2012, 15:49

drahy mirko lucan,
najprv, rap je protikrestansky? od kedy? dobre, toto riesit nejdem...
ale k veci, graffitoval si na skolskej scene? tebe jebe? fakt si normalny? malovat steny? pal sa ucit malu nasobylku a nie malovat steny, take mrdky, a to si z legendarneho komixcity? je to strasne, ani nie styl pisma, font? nvm, proste ani jedno pismeno ti k sebe nesedi. je to proste picovina bez napadu, vyfarbena ako keby skolkarom. street, wow, oroginalnost sama o sebe. korunka? jop, ved sam si povedal ze si najlepsi z triedy... podla ma by ta dala aspon polka triedy v kresleni. fb problemi, a co takto unfriend?
ach, je to s tebou zle, urcite si myslis o sebe aky si dobry, urcite mas aj par kamaratov co ti to dosvedcia. no ale na mna posobis ako kokot, nvm, nesedis mi z toho dlheho komentu. kurvy sprtske? tak im tak povedz ked budu mat robotu a ty budes na socialke. graffiti scena na skole? huh? na mojej skole sme boli asi tak max 3... pijete fajcite, co by som dal zato aby som prestal fajcit
s pozdravom onéCower
ps: uz to radsej ani neskusaj
Obrázok užívateľaCOREsix

02 Nov 2012, 16:40

súhlasim s cowerom + mi to príde všetko také vymyslené a povymýšlané aby sme si my mysleli aký si ty pán , grafit ani nenazvem grafitom .. -.-

trošku som pekútral internet a aha ..
http://www.gsf.sk/index.php?go=studenti&id1=2&id2=2
to mi chceš povedať že ako v 5ročníku na základnej škole si fajčil , pil a sprejoval hajzle ? :D ani sa nedivím tej vašej krestanskej škole ešte že to tam je tak ako to je .. toto už je moc ..
Obrázok užívateľa
SaiN_one
Underground
Rank:
Underground
Príspevky:
19
Poďakovania:
0
Registrovaný:
19.03.2011

02 Nov 2012, 19:27

ÁCH, zlaté rytmusové slová, pravý príklad dietaťa " stratenej generácie " . Nehovorím že niesom ako by som to vyjadril " fagan " ? ale určite nepijem, nefajčím a nesprejujem hajzle v škole :D Kresli si doma na stenu pastelkami ako sme to robili my ostatní ako deti ( aspon ja som to robil a pokial viem robili to dosť ľudí, resp. detí )

BTW: K tomu " že za rap v škole dostal poznámku. Takže
1. Volá sa to slúchatká a dáš si to do uší, tak už počúvam rap 3 roky v škole non stop :O
2. Za rytmusa poznámku ? Typujem že niaky tvoj inteligentný spolužiak pustil "čo ti jebe" takže ten zápis by ti dala aj blažková
3. Klameš až sa ti z piče práši
Obrázok užívateľa
patrs
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
146
Poďakovania:
0
Registrovaný:
05.02.2012


Späť na Tvorba



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], ja.monty, revolutzer, Seznam [Bot]