Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Drvivá menšina - V inej koži

Texty slovenských interpretov

01 Apr 2011, 18:23

Bacil: Len čierny je blbý, len debil to tvrdí, bielou kožou sa hrdí, je tvrdý, no z papule mu smrdí, všetci ľudia sú rovnakí, su dobrí aj zmrdi, máme spoločné potreby aj pudy, podobné vnady aj vady, nálady, schopnosti, rady i zrady, čiernemu krv v žilách, také isté srdce máme v hrudi, nepozeraj z vrchu, farba je len na povrchu, podstatné je čo je vnútri, sprav si poriadok v sebe, až potom buď múdry, tak skľudni, si sadni a schladni, zamysli sa a nevrav mi, že mám ďaleko od pravdy, bez srandy.

Šegi: Stop, v prvom rade skús sa len v mysli do inej kože vžiť, potom pomysli len na to, že ty si pán s ňou, i naďalej ži, potom ty vždy si sa snažil použit svoju vieru, svoju ruku bielu k dielu na znak mieru, pravde vložiť si. si si istý, že čierny nesiaha ti ani po riť? tak to neni veru, už sprav všetko pre to, pre ňu, prehodnocenú, ide to. potom možeš zožať úspech za to ako začal si konať bez ohľadu na to, že pred tým chcel si už hrob kopať, šak to je na tom, aby si povedal stop, tak plač za to!

Dena: Je jedno či je niekto beloch, cigán, černoch, číňan, mrzák bez nôh, vôbec nejde o to, všetci v hlave máme jeden motor, v riti máme jeden otvor, len či niekto jebe alebo né, o tom diskutujme, to skôr potom, no zdiskutujme to skôr než bude potom, toto je apel na homo sapiens a ten ničí si svoju povesť podľa rás, horšie než atentát, né podľa vás mám na to patent, no a nehanbím sa za ten, že buduje u mňa človek, čo rozmýšľa rozumom a né riťou, u mňa ide dole fakt ten a je jedno či je bíly, čierny a či miš-maš, tak ty zváž, či použiť rozum a či oči máš, tak to sám zváž, či hneď nekrájaš, aj keď trikrát merať máš, tak teraz šancu máš..
Tak jak by si sa ty cítil v inej koži, ha?!
Obrázok užívateľa
KASER
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
689
Poďakovania:
1
Registrovaný:
14.01.2011
Bydlisko:
851

Späť na (SK) slovenské



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], lado121, lucifer3333, revolutzer, Seznam [Bot]