Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Erekcia - konečne sa vie, čo ZABERÁ

06 Dec 2018, 12:36

Problémy s erekciou trápia nemalé percento mužov naprieč vekovým spektrom i svetadielmi. Faktom zostáva, že erektilnou dysfunkciou trpí čím ďalej vo viac a viac mužov už blízko po tridsiatke. Nie je teda prekvapujúce, že neschopnosť dosiahnuť alebo udržať erekciu trápi nielen samotného muža, ale predstavuje hrozbu tiež pre dlhodobé partnerské vzťahy.

Erekciou TO ZAČÍNA, ROZCHODOM nezriedka KONČÍ

Hlavnou príčinou rozpadu vzťahu nemusí nutne byť samotná nedostatočná erekcia. Hlavným vinníkom bývajú jej následky, ktoré vnášajú nepokoj do partnerského spolužitia. Kým muž trpí pocitmi neschopnosti a obavami o budúcnosť vzťahu, upadá mu sebavedomie, ženy sa nezriedka zmocňuje podozrenie, že sa partnerovi prestala páčiť alebo že si našiel inú a na sex s ňou skrátka stratil chuť. Erektilná dysfunkcia na seba často nabaľuje ďalšie frustrácie a celý kolos potom môže vyústiť v katastrofu, tj. rozchod, v horšom prípade rozvod.

Problémy s erekciou riešte IHNEĎ A SPOLOČNE

Zásadné je o probléme s partnerkou otvorene hovoriť. Jednorazové zlyhanie ešte nemusí nič znamenať. Ak sa však s nestabilnou erekciou stretávate dlhšiu dobu, prikročte k činom! A keďže poruchy erekcie nezriedka súvisia s psychikou či nedostatočným prekrvením v oblasti penisu, nie je rozhodne od veci ešte pred návštevou špecialistu vyskúšať kvalitné prípravky na zlepšenie erekcie.

Obrázok

ABY BOL MUŽ V POSTELI FIT - KVALITNÉ DOPLNKY STRAVY A INTÍMNA KOZMETIKA

Snahy o podporu erekcie rozhodne nemusí byť mužovi a žene nepríjemné. Naopak!
V ponuke sú napríklad špičkové spreje a lubrikačné gély na podporu erekcie s výťažkami prírodných afrodiziak a s obsahom účinných látok, ktoré prekrvujú pohlavný svaly a umocňujú reakcie na sexuálne podnety. Zároveň ide o bezpečné prípravky, ktoré môžu zaujímavo spestriť váš sexuálny život.

Maximálny podiel podporných látok (L-arginín, muira puama, L-citrulín i.) Obsahujú kvalitné doplnky stravy na podporu erekcie, ktorý možno užívať v tekutej forme alebo ako kapsule.
Pamätajte, že sa rozhodne oplatí investovať do preverených, najlepšie európskych produktov, než hazardovať so zdravím nákupom pochybných prípravkov z číny pod. Nehádžte problémy s erekciou za hlavu - plnohodnotný sexuálny život a zdravý partnerský vzťah za vaše úsilie stojí!

Počul si už o feromónoch? NIE? PREČO A AKO FUNGUJÚ FEROMÓNY?

Feromóny slúžia ako pomoc pri hľadaní potravy, na vyvolanie alebo stlmenie obranných a poplašných reakcií alebo na prilákanie sexuálneho partnera. Ľudské feromóny (mužské androsteny a ženské estreny) sa uvoľňujú predovšetkým z potu, z pokožky mužov a žien a zachytávame ich pomocou špeciálneho orgánu, ktorý sa nachádza medzi nosom a ústami (tzv. vomeronazálny orgán alebo Jacobsonov orgán).

Účinkom molekúl feromónov v parfumoch MAGNETIFICO je okamžité zvýšenie sexuálnej príťažlivosti u opačného pohlavia. Vedecké výskumy dokázali, že ani ten najlepší dámsky parfém sa nevyrovnal prirodzeným feromónom a ženy, ktoré mali viac ženských feromónov (napr. v období ovulácie), pôsobili na mužov ako atraktívnejšie a sexuálne príťažlivejšie. Preto sme vyvinuli radu parfumovaných feromonov MAGNETIFICO, ktoré obsahujú aj esenciálnu vôňu aj feromóny. Navyše unikátny dizajn, neuveriteľná výdrž a neodolateľná vôňa obsahujúce AT-SC-R formulu. AT-SC-R FORMULA je unikátna kombinácia látok, ktoré zvyšujú sexuálnu príťažlivosť mužov z pohľadu žien pomocou ich podvedomia a zmyslov. Zvyšujú mužom sebavedomie a majú vplyv na získanie rešpektu u mužov aj žien. Produkty z tejto rady sú pravé parfumy a preto má ich vôňa naozaj neuveriteľnú výdrž.

Čo dokážu feromóny?


1 - dovedú ťa k vysnenej láske
2 - pomôžu ti získať prácu snov
3 - zaručia úspech
4 - staneš sa viac príťažlivým
5 - získaš sebavedomie
6 - jednoducho VYHRÁŠ
Obrázok užívateľa
Forlis
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
12
Poďakovania:
0
Registrovaný:
11.02.2015

06 Dec 2018, 15:13

Bráško, jsem si určitě jist, že sem na fórum nechodí nikdo tak starý, aby tohle promo ocenil. :lol: :fuckyou:
Obrázok užívateľa
Ferox
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
113
Poďakovania:
304
Registrovaný:
15.01.2016


Späť na SK



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]