Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Externa zvukova karta

Neviete si s niečím poradiť?

11 Aug 2011, 13:44

Caute borci,

poradte prosim nejaku externu zvukovu kartu, usb vstup, najlepsie zero latenci monitoring. Bude urcena pre produkciu a sem tam nahravanie akapiel. Cena tak cca 100 ečiek. Chcel by som pocut vase navrhy ohladom veci s ktorymi mate sami skusenosti lebo pozret na nete viem aj ja si.

Dakujem
Obrázok užívateľa
JohnnyMnemonik
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
193
Poďakovania:
1
Registrovaný:
19.03.2009

12 Aug 2011, 18:06

cao, ja mam doma m-audio fast track, je to externa usb zvukovka a som s nou nadmieru spokojny, pekny cisty zvuk, vstup na mikrofon a na zariadenie s 6,3 jackom (gitara, klavesy), ale pokial chces produkovat, predpokladam ze chces napojit aj klavesy cez midi a to by som ti odporucal Focusrite Saffire 6 USB, tu som mal tiez doma pozicanu a pozdavala sa mi, pretoze mala priamo midi in a midi out v sebe a nemusel som klavesy prepajat cez usb redukciu...a co sa tyka zvuku, tak je este lepsia nez fast track, ale myslim ze je o nejakych 80 E drahsia, fast track ta vide 100 E...
Obrázok užívateľa
dspandy
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
328
Poďakovania:
0
Registrovaný:
11.09.2008


Späť na Pomoc



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]