hiphopforum.sk

Adidas v rooftope

[ Počet príspevkov: 3 ]
Kto je 2pac?
Kto je 2pac?
Obrázok používateľa

Založený: Št, 09. Okt 2008, 20:58

Neprítomný
Odoslať filmy (pripomienka)
AHojte, uz mi to nedalo co ma to tu trapi.. Vzdy ked idem do zlozkyfilmy tak idem tam s tym ze tam najdem filmy s temou hip hop, anie to co tam mate. Preco to admin nemaze, 80percent filmov tam nema nic spolocne s hip hop, sice je malo hip hop filmov ale to staci, nemusi tam byt 4000 teeem radsej nech tam je 15 a viem ze tam najdem filmy tykajuce sa temy :gangsta:

Ne, 17. Jan 2010, 18:41
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: St, 19. Nov 2008, 15:49

Neprítomný
Odoslať Re: filmy (pripomienka)
ak tam niektoré filmy podľa teba nemajú čo robiť tak ich nahlas Obrázok

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Ne, 17. Jan 2010, 18:47
V.I.P.
V.I.P.
Obrázok používateľa

Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47

Neprítomný
Odoslať Re: filmy (pripomienka)
Napíš mi sem konkretne ktoré filmy maš namysli!!! Ja si myslím,že práve teraz to je v sekcii Filmy veľmi dobre!! Kedysi tam boli filmy čo tam nemali byť!Ale teraz sú tam len také filmy ktoré tam maju byť.Máme také menšie požiadavky očom by ten film mal byť: Drogy,Gangy,Tanec,Graffiti,film kde hrá nejaky Raper,film kde je použitá hip-hop hudba atď atď...My niesme jak konkurečne fórum,že tam maju 99% filmov čo nemaju nič spoločne s hip-hopom! Maju tam same rozprávky sciffy filmy a podobné blbosti...A práve preto keď nejaký človek ma chut na najeky hip-hopový film navštívi toto forum.A čo sa týka sekcie KONCERTY alebo DOKUMENTY tak aj tam by som chcel odteba aby si mi napisal čo tam podla teba nepatrí?Myslím si ,že po tejto stránke to tu je na veľmi vysokej úrovni!!! Mnoho hip-hopových dokumentov a koncertov čo som sem dal nenájdeš nikde na Slovenských stránkach!!!

Ne, 17. Jan 2010, 20:56
[ Počet príspevkov: 3 ]

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

KONTAKT 2008-2011 © Hiphopforum.sk
phorum.sk |  Uploading.sk  |  Ourphorum.com  |  Rapcity.sk