Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Gamba feat. RSK - Co je nase (2008)

11 Nov 2008, 22:59

Producentský album "Vyššie predstavenstvo" má v plnej réžií petržalský DJ Jeli, ktorý spolu s Mentolom a Sajphonom tvorí crew BRA3. Jeho album bude obsahovať dokopy 22 skladieb a ako Jeli prezradil: "Bude to na štýl Wichových albumov (nejaké tie interludy)." Tématicky sa na albume vystriedajú "love songy", či tanečné veci, ako aj do pohody hudby, aby si každý prišiel na svoje. Okrem toho, že sa na ňom prestriedajú mená, ako: Kali, Vendetta, Shomi, Dramatikz, Nerieš, Rendezska~SK, Gamba, Pravy Opak, Don Johni, Shino, Macro, Bra3, Anti, Domeco, Iný režím, Asertivita, Bohuž, Yba1, Norma, Kaktus, Deny, či DJ Veritas, a DJ Lipi, tak na ňom exkluzívne nájdete dokonca aj Nironic, takže pestrosť veliká. No a ako DJ Jeli ešte dodal: "Album je venovaný môjmu otcovi, ktorý zomrel.".
Vy si dnes vychutnajte pilotný singel "Čo je naše", v ktorom sa stretol rendezský Gamba so skupinou Rendezska~SK. Práve títo borci niekedy okolo 18teho decembra plánujú na túto vec natočiť aj spoločný klip, ktorý by mal obsahovať prevažnú časť vizuálneho materiálu z rendezského prostredia a práve v ňom sa mihne aj Bodák, ktorý vec zmastroval, ako aj talentovaný DJ Lipi, ktorý pribalil mocné skreče.

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok užívateľa
Stoky111
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
4087
Poďakovania:
11
Registrovaný:
10.05.2008
Bydlisko:
Bratislava

Späť na Archív 2015 ...



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bastard, Bing [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher, MATUS911, Seznam [Bot]