Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



hip hop z latinskej ameriky

30 Mar 2015, 14:48

Chcel by som vam ukazať niektore hip hopove skupiny s južnej ameriky pretože si myslim že ten hip hop tam stale žije a ostáva taký pravý ako ma byť.

Ako prvú som vybral skupinu mamborap a ich bajo tierra(undreground) hiphop možno nebudete veľa rozumieť ak ste sa neučili španielčinu ale je to strašný náklad takže vas to bude určite baviť je to kapela s chille.

dalšia pecka a kruty beat:) represento bajo tierra movimiento:)


Zda sa mi že v tychto krajinach je dosť počuť aj ženske rapy takže niečo aj zo ženského rapu Gabylonia je s Venezuely.
Pesnička sa vola abuso de poder čiže v preklade zneužitie moci je to pravdepodobne o policajnej brutalite aj ked usudzujem to iba podla klipu a niektorich slov kedže viem iba uplny zaklad španielčiny a ktomu tie doubletimi no skuste vypočuť je tam dlhšie intro ale ked si pretočite na 1.30 tak začina pesnička.
Obrázok užívateľa
hawo
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
2
Poďakovania:
0
Registrovaný:
07.05.2011

31 Mar 2015, 14:11

Takže dneska by sme si mohli dať niečo s kuby tie Orishas kubanske sample, spevy a do toho rapy zaujimave počuvanie.

samozrejme ked sme už v tej kube tak musim pridať aspon jednu spolupracu čisteho s kubancami ktorich bolo viac. El rap no muere- rap neumiera:)

nakoniec musim dať zas niaku peknu rapujucu dievčinu ktoru sa dobre počuva aj sa na nu dobre pozera:) Belona mc pochadza s chile
Obrázok užívateľa
hawo
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
2
Poďakovania:
0
Registrovaný:
07.05.2011


Späť na (US) americká



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]