Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Hiphopforum

Neviete si s niečím poradiť?

17 Feb 2011, 20:15

Takže napíšem to som len raz a dúfam,že to budú čítať aj iní uživatelia,lebo ma nebaví denne mazať a písať desiatkám ľudom,že toto robia zle a toto sem nepatrí a toto treba takto atď atď..viem každý sa občas pomýli ale čitať vie asi každý..
Teraz k tebe:Dnes som mazal 2 americké videá ..neviem či to boli odteba..ale asi áno,keď to tu spomínaš..a teraz prečo som to vymazal? videá boli na online pozretie na youtube čo samozrejme nevadí ale boli umiestnené v tejto sekcií! americke-klipy.html ako sme si mohli všetci všimnuť do tejto sekcie sa dávaju videa na stiahnutie!!! to znamená,že sa uploadnu na nejaký link aby si ich určitý človek mohol stiahnuť a nedávajú sa sem takzvané YouTube videé na pozretie..!!!tie sa dávajú sem!! americke-klipy-online.html ale kedže som spomenul že denne mažem takýchto asi 5 príspevkov tak všetci si to ešte hadam nevšimli..a teraz ešte jedná vec možno aj preteba ale hlavne pre iných ludí po ktorých denne mažem asi tak 10 príspevkov..Musíme rozlišovať pojem klipy a videá ak to je nejaký officialny videoklip tak to patrí do sekcie Americké klipy online americke-klipy-online.html a ak to je len nejaké video,kde sú napriklad len nejaké obrázky a v pozadí hrá hudba alebo hocičo čo nieje officialny klip skupiny alebo rapera tak to patrí sem videa-online.html Ak budeš dodržiavať tieto normálne,ľudské ,jednoduché pravidlá ti slubujem,že ani jeden príspevok ti nebude vymazaný..
Obrázok užívateľa
mino_dnb
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
12814
Poďakovania:
1448
Registrovaný:
28.12.2008
Bydlisko:
Switzerland

Späť na Pomoc



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot], vrn1v

cron