Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Hlbka textu vs. Hlbka penaženky

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

05 Aug 2011, 13:36

Tato tema ma napadla pri pocuvani rytmusoho textu (nepocuvam ho) ale v posledne dobe ked je vsade som sa tomu neak nemol vyhnut. Jeho starsiu tvorbu som cenil no touto novou pre mna stratila cenu aj ta stara (koli jeho pokrivenemu charakteru - iba moj nazor). Ale nechcem aby tato tema bola o rytmusovi to bol iba priklad. Na druhu stranu ked ma clovek "vsetko" po com tuzil nemoze rapovat tak ako ked nemal v podstate nic. Otazka je teda: Daju sa robit hlboke temy aj po tom co sa raper nabali?

Ked tu nieco podobne je tak mi to zmazte.
Obrázok užívateľa
ponte777
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
3
Poďakovania:
0
Registrovaný:
09.05.2010

05 Aug 2011, 14:45

mohol si to mozno dat do sekcie o vsetkom, ale aj tu sa to hodi ... podla mna aj uspesny raper dokaze tvorit hlboke temy, zalezi to od cloveka akym je ... ale su typy aj take ako Rytmus, ze peniaze menia charakter, tiez som ho pocuval a casto , potom tie nove veci moc uz nie, ale s odstupom doby ked si pustim aj tie starsie, nachadzam tam pasaze, ktore sa mi uz nepacia.

- z mojej strany to uzravriem tym: aj uspesny raper dokaze robit hlboke temy (kazdy je iny a kazdy sa inak zachova)
Obrázok užívateľaEnergy-ESaZ

05 Aug 2011, 18:47

Tak ako Energy už spomínal, každý človek je iný a peniaze niekoho nezmenia. Mc´s stále nemusia opisovať chudobu a podobne a aj tak to môžu byť hlboké témy. Aj bohatší ľudia zažívajú sklamanie v láske, v priateľoch alebo crazy témy. Jediné čo ja si myslím je to, že na Slovensku nikto až tak nedocení človeka, ktorý to robí od srdca a má brutálne témy ako človeka, ktorý rapuje sračky, ale dnešné deti zaujíma asi iba melódia. Preto sa aj na Slovensku tí mc´s ktorý sa nabalia berú ako brutálne hnusne komerčný, lebo mi ich na Slovensku máme len takých, ktorý sa nabalia a robia sračky. V Amerike to tak až nie je. Tam tí raperi úspešní sú často aj automaticky bohatý.
Obrázok užívateľa
.fester
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2327
Poďakovania:
5
Registrovaný:
13.06.2010
Bydlisko:
Humenné

22 Aug 2011, 14:05

Bez pravdy na jazyku nemozes byt MC, tak to povedal Rest, myslim ze kazdy by chcel na tom zarobit niejaky korunku, ale o to krajsie je ked to robis pre ludi a myslim ze na Slovensku je viac taborov :) Zalezi to skratka od cloveka samotneho...
Obrázok užívateľa
channelgrey.
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
508
Poďakovania:
0
Registrovaný:
30.01.2011

22 Aug 2011, 16:12

řekl bych že to totálně vystihuje jeden rým od Khomatora

Cítím denně neklid. Né z nedostatku peněz
Dělání peněz bere čas. Realizaci sebe


člověk kterej opravdu vydělává těžký prachy a je to jeho obživa pociťuje úplně jinej tlak na svoji osobu. Člověk pak už nedělá muziku jen pro sebe a fans, ale má závazky vůči producentům, manažerům, firmám a dalším institucím. Jakmile má někdo jméno tak se od něj očekává že to jméno bude prodávat a nemá čas se jako člověk vyvíjet.

Na hluboký texty musí člověk něco prožít a nabrat inspiraci a zkušenosti. Ten co vydělává velký prachy na to nemá tolik času. Od něj se očekávaj další a další a další věci. A to ubírá na kvalitě. Tam se už jede jen na kvantitu. Čím víc věcí tim víc peněz jak pro rappera tak pro sponzory. Takhle prostě funguje byznys.

Nejsem toho zastánce ale žijem v takový době...bohužel
Obrázok užívateľa
Stvoritel
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
643
Poďakovania:
1
Registrovaný:
12.12.2008

02 Okt 2011, 08:58

uplne s ebou Stvoritel sulasim....
a este jednu vetu co sa az tak netyka spevakov,ale celkovo ludi-Peniaze nenicia charakter,len ho odhaluju
Obrázok užívateľa
commando
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
385
Poďakovania:
0
Registrovaný:
14.03.2010

02 Okt 2011, 12:13

mne to príde že sa všetci tvárite jak keby nikto z vás nechcel peniaze a že keby ste mali šancu si hudbou dobre zarábať by ste nato jebali a robili to radšej stále zo srdiečka iba pre ľudí a podobné pičoviny...dá sa robiť kvalitná hudba aj za peniaze..síce nie na Slovensku ale napr. v Amerike ano ..napriklad Jigga a Kanye spravili kvalitný album WTT a berú za svoju hudbu obrovské peniaze a stále nedávajú von sračky ...tak nech mi nikto z vás nehovorí že nechce lóve,lebo to je pičovina..
Obrázok užívateľa
Korekt
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
237
Poďakovania:
0
Registrovaný:
21.05.2011

02 Okt 2011, 12:23

Text a peniaze sú 2 protiklady!! peniaze má za šou a text so slučkou ktorá sa opakuje napr CO TI JEBE ....za takuto primitivitu ma primitiv neskutocne peniaze....a naopak hocjaký perfektný ozajstný text o zivote o com kolvek nie len o nadávkach je ocenený 10 eurami ...aj to prehánam..
Obrázok užívateľa
D_i_C_k
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
745
Poďakovania:
2
Registrovaný:
12.06.2008
Bydlisko:
PP-058 01


Späť na O všetkom



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]

cron