hiphopforum.sk

Adidas v rooftope

[ Počet príspevkov: 25 ] • Stránka 1 z 21 2
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Založený: So, 15. Máj 2010, 14:03

Neprítomný
Odoslať Hudobný svet smúti: Amy Winehouse († 27) našli mŕtvu!
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.

Naposledy upravil majgli dňa So, 23. Júl 2011, 20:11, celkovo upravené 1 krát.
Dôvod: linky do code

So, 23. Júl 2011, 19:50
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: Ut, 08. Dec 2009, 15:36

Neprítomný
Odoslať Re: Hudobný svet smúti: Amy Winehouse († 27) našli mŕtvu!
R.I.P.
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.

může se zařadit do Club 27 (umělců, kteří zemřeli v 27 letech)

So, 23. Júl 2011, 20:37
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Neprítomný
veľký talent, ale o to smutnejší život, plný bolesti, sklamaní, drog a alkoholu, asi jej už je lepšie.
R.I.P.

(normálne čakám, kedy niečo podobné sa stane aj Bartošovej, ona je tiež labilná a dosť :/)

So, 23. Júl 2011, 20:40
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Založený: Ne, 13. Jún 2010, 18:35

Neprítomný
Asi keby som nemrkol na toto forum, tak by som ani nevedel, ze zomrela. R.I.P posrala si zivot sama co uz :(

http://www.facebook.com/addamsfester
http://www.soundcloud.com/festerhe

So, 23. Júl 2011, 20:43
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: St, 19. Nov 2008, 15:49

Neprítomný
what goes around comes around

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

So, 23. Júl 2011, 20:48
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Založený: St, 15. Dec 2010, 15:33

Neprítomný
R.I.P

So, 23. Júl 2011, 20:56
Obrázok používateľa

Bohužiaľ. Tieto hviezdy nevedia zvládnuť tú slávu a tak si celý život (v mnohých prípadoch dosť krátky) skazia alkoholom a drogami.
Je to už čoraz častejší zjav.

So, 23. Júl 2011, 21:26
Závislák
Závislák
Obrázok používateľa

Založený: Št, 13. Jan 2011, 22:51

Neprítomný
Jasné teraz všetci smúťme za feťáčkou síce je veľa slávnych ľudí na drogách ale každý deň na svete umrú milióny ľudí a ona si zato mohla sama (teda aspoň myslím že sa predávkovala) síce je veľa slávnych ľudí na drogách

So, 23. Júl 2011, 23:24
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Neprítomný
ono veľa robí aj duševné zdravie, depresie... zase feťáčkou ju nemusíte nazývať, koľko umelcov pije, fetuje, hulí, proste niekto to robí ako uvolnenie, pre zábavu, niektorí majú depky
keby ste vedeli (a možno ne/viete) tak Richard Muller ma maniodepresívnu psychózu, a všetky jeho hity sú vlastne odzrkadlenie jeho duševného zdravia, to isté Petr Muk (nech mu je zem ľahká) kopec geniálnych umelcov má problémy. nieje tajomstvo, že Orion posledné roky pije ako dúha, a tak by sa dalo pokračovať... proste o mŕtvych len v dobrom. bola to výnimočná umelkyňa, a svet ju ocení až teraz po smrti... mám napočúvané jej albumy a krásne songy.
Freddie Mercury keď vedel že zomiera naspieval (symbolicky) vec Show must go on, nájdite si text, a pochopíte ako mohol niekto také niečo naspievať... Falco naspieval Out of the dark tesne pred smrťou a pod... kopec skvelej muziky a ani neviete koľko trápenia je za ich vznikom.

So, 23. Júl 2011, 23:35
Závislák
Závislák
Obrázok používateľa

Neprítomný
Nikoho by som feťákom len tak nenazval (možno zo srandy) ale o nej bolo známe že je na drogách a fetuje a o mŕtvych len v dobrom? to že je mŕtva nič nemení na tom ako žila predtým než zomrela možno ma teraz zjebete ale ja neberem smrť ako nič zlé (samozrejme nechcem umrieť ale na každého to raz príde) proste pred tým než zomrem tak chcem žiť naplno a nie ničiť si život...ale samozrejme máš pravdu s tým duševným zdravím, tlak atď. pretože takto veľa slávnych ľudí umrelo ale kebyže sa púšťam do hudobného biznisu tak sa pripravím na najhoršie... aj keď oni keď začínali tak asi nevedeli jak to bude vyzerať o 20 rokov.

So, 23. Júl 2011, 23:52
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Neprítomný
Nechápem ako môžeš takto písať. Vieš prečo fetovala ? Vieš prečo to všetko robila ? Všetko je to o výchove a nechcem teraz kecať, ale zdá sa mi, že mala nejaké problémy s rodičmi a tak. Čo keď ju bili a chcela tomu utiecť ? Čo keď ju otec znásilňoval ? Vieš o nej hovno, tak nebav mudreho!!!

So, 23. Júl 2011, 23:59
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Neprítomný
pokiaľ ja viem, tak ona bola sklamaná v láske, v kuse sa "naťahovala" so svojím (ex)manželom
Kód:

celkovo mala problémy s drogami, a kto nemal? alkohol tomu nepridal, to, že je taký trápny zákon aj u nás, že na vlastné požiadanie ťa prepustia z liečenia ak tam prídeš dobrovoľne je pre labilného človeka dosť zlé (alkoholička Bartošová, Mojsej, a kopec iných čo stále tomu prepadne, a čo Cinkota? to isté)
zase bola hviezda, paparazzi v kuse pod oknami, vedeli že má problém, a len na ňu poľovali priživovali sa na nej (hnus hnus hnus a ešte v anglicku prípad teraz Murdocka a jeho bulvárneho impéria, proste to isté aj v usa)
tiež na teba tlačí vydavateľstvo, lebo od 2006 (tuším posledný album) jej nič nevyšlo. koncerty (to isté mal Jackson tlak nehorázny a vedeli, že to nezvládne) + fanúšikovia... taký človek ma psychiku v <>, a nikto mu nepomôže len sa na ňom bude priživovať... to je najsmutnejšie na tom všetko... a potom sorry MrResp, si smutný človek a ľutujem ťa s takými to názormi na život, svet, neviem koľko máš rokov a ani tu nechcem ťahať životné názory, mne bude 23 už čoskoro, a vnímam už drogy, alkohol, psychiku, rodinné väzby, lásku inak ako ľudia čo si neprešli ničím...

Ne, 24. Júl 2011, 00:08
Závislák
Závislák
Obrázok používateľa

Neprítomný
Nepoznal som ju ale mne sa proste priečia ľudia čo fetujú a je mi jedno z jakého dôvodu poznal som ľudí čo boli na drogách tak asi preto samozrejme to bol jej život ale mohla vyhladať pomoc alebo niečo vždy je cesta späť! Nechápem jak by ľudí vôbec napadlo vziať drogu do rúk samozrejme tie problémy s rodičmi na tom mali asi najväčšiu zásluhu ak je to pravda

:::Auto EDIT (anti-dvojitý príspevok):::

s jakými názormi s tým že chcem žiť naplno a vadia mi ľudia čo si ničia život?

a áno samozrejme som ešte decko takže sa možno moje názory po čase zmenia ale teraz to vidím takto a myslím že realitu vnímam lepšie ako polovica z mojich spolužiakov alebo ja neviem kto v mojom veku

Ne, 24. Júl 2011, 00:08
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Neprítomný
pre niekoho je smrť vykúpením, žiaľ je to drsné ale je to tak... ja nikoho nesúdim, ak neviem čo sa skrýva za tým, prečo droguje. poznal som babu jednu z obetí "Kanibala" a nesúdim, lebo neviem čo sa jej odohrávalo v hlave. tak isto Amy mala svoje problémy. a stačil 1 človek čo by jej pomohol. ale za ten čas nikto jej nepomohol. to je chyba.

Ne, 24. Júl 2011, 00:15
Závislák
Závislák
Obrázok používateľa

Neprítomný
mňa proste sere že si ľudia ničia život nechápem jak niekto niečo takéto môže dopustiť proste ľudia ničia životy iným aby mali väčšiu moc atď. nechcem tu už spamovať

Ne, 24. Júl 2011, 00:20
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Neprítomný
MrResp: Prepáč, ale ty si podľa mňa takéto veci nezažíval (nehovorím, že ona hej, ale počul som vraj mala zlé detstvo, ale rozprávam všeobecne o tých čo berú drogy). Ak by ta bili rodičia a nemohol by si utiecť, znásilnovali, zamykali... Je toho strašne veľa, tak proste chceš od toho utiecť aj pomocou drog. Ja to neobhajujem, nie je to dobré, ale proste niekto nemá na výber.

Ne, 24. Júl 2011, 00:21
Závislák
Závislák
Obrázok používateľa

Neprítomný
Nie nezažíval našťastie mám normálnych rodičov ale zažil som to na iných ľuďoch ja proste nechápem jak by rodič mohol z biť svoje dieťa alebo niečo iné

a najviac ma sere že ľudia sa boja zodpovednosti a tak si vytvorili boha ktorý im všetko odpustí

Ne, 24. Júl 2011, 00:29
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Založený: Po, 24. Mar 2008, 15:01

Neprítomný
dobre pre nu evidentne zivot nezvladala teraz ma klud.kazdy clovek co fetuje si za to moze sam je to jeho slobodna volba.poznam viac ludi z roznych socialnych pomerov co fetuju a ich surodenci co vyrastali v tej istej situacii nefetuju,takze je to o slobodnom rozhodnuti cloveka ci si fukne alebo nie.

mimochodom je mi na grc z ludi ktori teraz vsade pisu ako ju mali radi a aka to je skoda ako ju lutuju,pritom od nej poculi len zopar hitov na exprese.to iste co s jacksnom.neznasam pretvarku

Ne, 24. Júl 2011, 10:05
Závislák
Závislák
Obrázok používateľa

Neprítomný
to či začnú alebo nie je podla mňa dosť aj o sebavedomí

pevnej vôli

Ne, 24. Júl 2011, 16:28
TOP prispievateľ
TOP prispievateľ
Obrázok používateľa

Založený: Po, 27. Okt 2008, 15:21

Neprítomný
Ona si môže za to sama.

Pi, 05. Aug 2011, 08:36
[ Počet príspevkov: 25 ] • Stránka 1 z 21 2

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

KONTAKT 2008-2011 © Hiphopforum.sk
phorum.sk |  Uploading.sk  |  Ourphorum.com  |  Rapcity.sk