Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Huste.tv uvádza Čistychov Tour 2009

Archív príspevkov od februára 2014

19 Apr 2009, 15:58

Ako je každému z nadpisu jasné, povieme vám niečo bližšie k turné roka 2009, ktoré začína už za jeden týždeň. Že pôjde o "huste" tour ti musí byť jasné už aj vďaka tomu, že koncertovať bude jeden z najuznávanejších slovenských raper-ov ČISTYCHOV, ktorý vydal koncom minulého roka debutový album "Posledný doberman".

Album dostal čitateľským hlasovaním na webe hip-hop.sk aj hodnotenie "Album roka". A aj vďaka tomu sa organizátor Corekticks Corp. v spolupráci s huste.tv a ďalšími partnermi rozhodli priviesť vášho najobľúbenejšieho raper-a priamo k vám.

Určite vás zaujíma, či bude koncert roka aj v tvojom meste, tak pozorne čítaj ďalej:

Čistychov Tour 2009 odpaľujeme na skutočne zaujímavom dni a to priamo v centre severného Slovenska - v ŽILINE, kde sa uskutoční veľkolepá celodenná B-boys akcia s názvom Live on the floor vol. 4. Čistychov všetkým zúčastneným predvedie svoju "psiu" show na Afterparty, ktorá sa bude konať v útrobách Športovej haly na Rosinkách, kde určite nesmie chýbať nikto, kto zbožňuje breakdance, super zábavu a profesionálne koncerty. Na LOTF 4 a afterparty budeš môcť stretnúť skutočnú slovenskú smotánku ako napr.: Johnnyho Mečocha, Lacistrike-a, Old School Brothers a iných. Na afterparty sa okrem "posledného dobermana" predstaví aj ďalšia bratislavská skupina - H16 a zatancovať si budeš môcť na vychytané "Party sety" tých najpovolanejších: Dj Hajtkoviča, Dj Metysa a.... Títo všetci budú v Žiline v Športovej hale na Rosinkách - A kde budeš ty???

Zastávkami vášho Čistychov Tour bude celkovo týchto 9 miest:
25.04. Žilina
02.05. Prievidza
16.05. Nitra
22.05. Košice
23.05. Lipany
06.06. Vrbové/Piešťany
13.06. Spišská nová Ves
26.06. Partizánske
27.06. Banská Bystrica

Veríme, že si si už teraz vybral mesto kam zamieriš na SHOW, KTORÁ ŤA DOHRYZIE !!!

Ak si si myslel, že sme ti povedali všetko, tak sa veľmi mýliš. Ďalšou lahôdkou bude na každom koncerte predajný stánok oblečenia "psej" značky Bullrot, kde sa budeš môcť obliecť za skutočne vábivé a bezkonkurenčné ceny. Tak prečo nevyužiť tú možnosť sa poriadne zabaviť a na cestu domov si kúpiť super oblečko??? Pre všetkých tých, čo by náhodou všetko prepili na baroch je taktiež možnosť odísť z koncertu nie naprázdno, pretože budeme mať pripravené aj darčeky pre zúčastnených. Aké? To sa nechajte prekvapiť priamo na mieste.

Samozrejmosťou budú aj súťaže o voľné vstupenky na každý koncert, ktoré budeme vyhlasovať v tlačových správach. !!! Prvá o 4 voľné vstupy je uvedená nižšie v texte !!!

Keďže organizátori chceli dodať Čistychov Tour 09 status ORIGINÁLU, tak sa pripravila naozajstná čerešnička na torte, o ktorej vás budeme ešte informovať na vašich obľúbených weboch:
Huste.tv
Joj.sk
Hip-hop.sk
Artattack.sk


Dávame vám na známosť, že spúšťame aj oficiálnu "Čistychov Tour 2009" stránku na adrese:
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo

Tu nájdete všetky potrebné informácie o celom turné. Takže check it out!!!



Zdroj. Hip-hop.sk
Naposledy upravil 2tti-frutti dňa 19 Apr 2009, 15:59, celkovo upravené 1
Dôvod: linky do [code] !
Obrázok užívateľa
Buxinka
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
179
Poďakovania:
0
Registrovaný:
04.10.2008
Bydlisko:
BA

25 Máj 2009, 16:01

A v presove neni?? no dpc...
Obrázok užívateľa
-Praktik-
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
143
Poďakovania:
0
Registrovaný:
26.04.2009
Bydlisko:
PO City

25 Máj 2009, 16:29

to bude superr
Obrázok užívateľa
HudzoBoss
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
499
Poďakovania:
0
Registrovaný:
05.03.2009
Bydlisko:
Trnava


Späť na Archív 2014



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]