Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Info o "We Made You/Relapse,BISD,Detoxe,The Red Album"

Americká hip-hopová scéna a všetko okolo nej

06 Apr 2009, 16:58

Novinky kde inde nenájdete:

We Made You:

Prvý singel z albumu Relapse,produkovaní nikým iným ako Dr.Drem.Relapse vychádza 19.mája ale možno sa jeho vydanie posunie o týždeň dopredu na 12.mája (pre tých ktorí nevedia koľko je 19-7).Závisí to od singlu We Made You a jeho úspechu.Skladba je veľmi veľmi podobná Emovmu 1.hitu Without Me.Video k tomuto singlu režíroval Joseph Kahn,ktorý sa podpísal režisérsky aj pod track Without Me a spolupracoval s hviezdami ako Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga, Blink 182, Mariah Carey.Novinka o singli We Made You je že si v ňom Eminem berie na mušku pár celebrít.V skladbe sa spomína Chris Brown a Rihanna no je tam spolu 5-6 celebrít ktoré Slim Shady dissuje.Em sa zameral aj na Mariah Carey a Coldplay (ktorých spomína v riadkoch "you know why your gay, you listen Coldplay").Eminem vyzýva aj Lil Wayna ("I don't kiss men like Lil Wayne did"...alebo niečo v podobnom duchu).

Relapse:

Ako som spomínal album bude vonku 19.mája možno už 12.mája.Vačšina albumu je produkovaná Dr.Drem,okrem jedného alebo dvoch trackov ("When It Gets Ugly" s 50 Centom a "There It Is" s Akonom).Album pozostáva z 20kúskov.Toto nie je tracklist,ale vačšina skladieb (nie sú v správnom poradí)

- Crack a Bottle [with Dr. Dre & 50 Cent] (Produced By Dr. Dre)
- We Made You (Produced By Dr. Dre)
- Norman Bates Hotel [with 50 Cent] (Produced By Dr. Dre)
- There It Is [with Akon] (Produced By Eminem)
- Doggy Style [with Snoop Dogg] (Produced By Dr. Dre)
- Detroits Finest [with Royce Da 5'9 & D12] (Produced By Dr. Dre & Eminem)
- Keys To The Hospital [with Dr. Dre] (Produced By Dr. Dre)
- I'll See You Again (Produced By Dr. Dre) *Proof Dedication*
- Extra Saucy (Produced By Dr. Dre)
- Guess Who's Back (Produced By Dr. Dre)
- Until I See My Death Bed (Produced By Dr. Dre)
- Circus Show [with Cashis] (Produced By Dr. Dre)
- On Top Of My Game (Produced By Dr. Dre)
- Frozen Tears (Produced By Dr. Dre)
- Black America (Producd By Dr. Dre)
- Pleasure (Produced By Dr. Dre)
- When It Gets Ugly [with 50 Cent] (Produced By Eminem)

Možno na albume budú aj skity+intro alebo outro.Skladba When It Gets Ugly featuring 50 Cent je pravdepodobne diss na Jayceon Taylora.Relapse 2 nám Eminem posunie koncom roka alebo začiatkom budúceho.Uvidíme.

Before I Self Destruct:


Hlavná novinka tykajúca sa tohto albumu je,že to bude KLASIKA.Ak sa vám páčil starý 50 Cent na Get Rich or Die Tryin tak tento album si zamilujete.Na albume sa objavia (producenti): Dr.Dre (5-6 skladieb), Eminem (1-2 skladby),J.R. Rotem, Scott Storch, Jake One, Ty Fyffe, Don Cannon, DJ Premier, Hi-Tek, Havoc, will.i.am, a pravdepodobne aj Kanye West (áno presne ten Kanye).Featuringy na albume zaobstarajú: Eminem, Dr. Dre, Nate Dogg, Swizz Beats, Lloyd Banks, Tony Yayo, Dave Young. :!: :!: 50 Cent nahral nedávno skladbu s Nasirom :!: :!: s príznačným názvom "Guilty Behavior".Skladbu produkoval Dre.Keď sa 50 vrátil nahrávať na BISD tak Dre odišiel do L.A mixovať a produkovať skladby pre Detox.Na pár skladbách mal aj Nasa.Dre zavolal Nasovi a spýtal sa ho či chce byť na 50ho skladbe.50 najprv nebol veľmi ochotný a nadšený tejto myšlienke,ale potom prehovoril s Nasirom a obaja súhlasili.Nas odišiel do L.A a po veľmi dlhom čase nahrali spoločne skladbu.

Detox:

Tento album sa pozastavil pokiaľ nezačne 50ho album s promom.Na albume (Detox) bude 10-12 skladieb.Pár skladieb z albumu (nie sú v správnom poradí):

- The Day of Light [featuring Nas, Jay-Z, T.I., & Eminem] (Dr. Dre produced)
- Change [featuring Snoop Dogg, Bishop Lamont, & Blu] (Dr. Dre produced)
- What Did I Say [featuring Bishop Lamont] (Dr. Dre produced)
- Detox [featuring Bishop Lamont, Nas, & T.I.] (Dr. Dre produced)
- Innocent Criminal [featuring Knoc-turn'al, Warren G, GZA, & Raekwon] (Dr. Dre produced)

Hostia ktorí nahrávali materiál na Detox:Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Bishop Lamont, The Game, Guvner, Knoc-turn'al, Lloyd Banks, Warren G, Nate Dogg, T.I., Nas, Jay-Z, Lil Wayne, Fergie, will.i.am, Dawuan Parker, Mary J. Blige, Rell, Devin The Dude, Linkin Park, RZA, GZA, Method Man, Redman, Raekwon, Ghostface Killah, Usher, Kanye West, Tony Yayo, Kurupt, Daz, Xzibit, Six-Two, Ms. Roq, Defari, Blu, King Tee, Kokane, Havoc, DJ Quik, Drake, Kardinal Offishall, Ice Cube, MC Ren, Beyonce a zoznam pokračuje...produkciou prispeli:Dr. Dre, Eminem, Boi-1da, Focus, Dewuan Parker, Hi-Tek, JR Rotem, Scott Storch, RZA, DJ Khalil, Mel-Man, Warren G, Kanye West a ďalší.

Plány na vydanie Detoxu závisia od toho kedy výdu Relapse a BISD.

The Gamov album - The Red Album:

The Game práve pracuje na novom albume s názvom The Red Album od začiatku roka kedy bol na turné.Zdroje uvádzajú že bude bez hostí.Pri nahrávaní spolupracuje s producentami ako Kanye West, Just Blaze, DJ Khaled, J.R. Rotem, Jelly Roll, Cool & Dre, Nottz, Scott Storch, The Neptunes, DJ Khalil, will.i.am, Swizz Beats, & Hi-Tek.Od začiatku roka bolo nahráných vyše 100 skladieb pre tento album,ktorý má byť v predaji niekedy v novembri.Prvý singel "I'll Find You" produkovaní Kaneyom má byť von v pribehu niekoľkých mesiacov.Pred releasom plánuje Game vydať 2-3 single.

Krátke informácie:

- Bishop Lamont nebol vyhodení z Aftermath Entertainment
- Lloyd Banksov ďalší album 'I Am Hip Hop' má byť vydaní koncom roka
- Bishop Lamont vydá album The Reformation po Detoxe :cry:
- Albumy z Shady Records/Interscope Record/Aftermath Entertainment výdu v poradí: Relapse, BISD, Relapse 2, Detox, The Reformation,'I Am Hip Hop' a potom Yayov album 'Godfather Of The Ghetto' (zaujímavý názov)
- Lloyd Banks vydá v pribehu niekoľkých týždňov nový mixtape,obsahovať bude Lil Waynov diss
- 50 Centov 'Lil Wayne Diss Track' bude vydaní čoskoro,ako odpoveď na nedávne dissy Weezyho

To je asi všetko.Ospravedlňujem sa za gramatické chyby.
Naposledy upravil dr.dre dňa 07 Apr 2009, 18:49, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
dr.dre
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
4829
Poďakovania:
9
Registrovaný:
19.11.2008
Bydlisko:
Section.80

07 Apr 2009, 16:00

Kraaaasny clanok.Len sa mi nezda ze na Detoxe bude cez 40 hosti a 13 producentov a ma to mat 12trackov :roll:..ale ked si napisal ze hostia ktory nahravali material na Detox este neznamena ze ho tam bude mat :-) ..tak teraz neviem...spolocny track Nas a 50? :lol: ..toto ti neverim :P ...to by obidvaja u mna hlboko klesli keby to bola pravda...money money money...ale zas nemal by som to dopredu odsudzovat ked nazov vyzera tak zujimavo...
Obrázok užívateľa
Fruicik
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
320
Poďakovania:
0
Registrovaný:
24.08.2008
Bydlisko:
Trencin dolinecka

07 Apr 2009, 18:47

Tých 40hosti a 13producentov nahrávalo materiál na Detox a záleží na Doktorovi čo si povyberá.Tie tracky ktoré už boli vypustené vonku na Detoxe určite nebudú.....ten spoločný track nie je veľmi nereálny...Dre sa o to postaral :-) Nas pred pár rokmi označil 50ho album Get Rich Or Die Tryin za poslednú ozajstnú hip-hopovú udalosť....po nejakom čase sa negatívne vyjadril o 50ho hudbe...a nasledoval hromadný diss Piggy Bank od Curtisa...verím že nahrali spoločný track tie informácie sú od veľmi dobrého zdroja :twist:
Obrázok užívateľa
dr.dre
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
4829
Poďakovania:
9
Registrovaný:
19.11.2008
Bydlisko:
Section.80

07 Apr 2009, 19:02

som niekde citalo ze na detox dre nahral asi nejakych 400 trekov....jednym slovom- perfekcionalista
Obrázok užívateľa
ivooo
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
798
Poďakovania:
0
Registrovaný:
01.11.2008

07 Apr 2009, 19:34

sa zasmejem ked Detox bude prepadak :lol:
Obrázok užívateľa
Fruicik
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
320
Poďakovania:
0
Registrovaný:
24.08.2008
Bydlisko:
Trencin dolinecka

07 Apr 2009, 20:41

:hh: neni mozne....dre by nesklamal podla mna...ale tak ci tak u kritikov bude tazke dosiahnut u nich jedna s * lebo latka je vysoko kvoli vysokym ocakavaniam...bude to kvalitny album...otazka ci kvalitny na tolko aby splnil ocakavania...
ale nikdy nehovor nikdy....dokazom je curtis
Obrázok užívateľa
ivooo
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
798
Poďakovania:
0
Registrovaný:
01.11.2008

19 Apr 2009, 09:59

tesim sa.po boome z miami na cele s Jim Jonsinom som zvedavy ako odpovie aftermath trio.uz som sa prejedol tych synthakov zo southsidu :wink:
Obrázok užívateľa
prograss
Platinum user
Rank:
Platinum user
Príspevky:
845
Poďakovania:
7
Registrovaný:
24.03.2008


Späť na (US) americká



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], kubec224