Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Čistychov - Nádej feat. Slipo (2011)

Texty slovenských interpretov

09 Júl 2011, 13:24

Br:
Posledné, čo ostáva vo mne je nádej, že sa ľudia zobudia a budú môcť ísť ďalej, že urobia konečne zmeny na trase - nech môžem mať rád svoju vlasť raz zase. Posledné, čo ostáva vo mne je viera, že sa ľudia nebudú podjebávať no podopierať, že to bude miesto kde budem chcieť vychovať deti, nech z nich nevyrastí primitívi, žumpy a štetky!
Ref:
Posledné čo ostalo je nádej, to posledné čo ostáva tuná, posledné, čo ostalo je nádej, preto každý kto ju má, nech koná!
C:
Hovorí sa, že umiera posledná v tebe, dokedy ju máš, nejaké svetlo ťa vedie. Dokedy ju má náš štát sám v sebe - nádej, že bude lepšie jak dnes poobede. Nádej, že spoločnosť nebude taká faloš, že už nemôžem pouźívať slová brat, kamoš. Vyškerené xichty hrajú jak had na nôž - nakazené kurvy, časovaná nálož. Sukuby hltajúce kokoty o preteky, naivné sny frajerov, že budú ich mať naveky, nádej tých žumpičiek, že sú viac než hanrdy, bohužial len ošťaté, vykrivené flandry. Nádej tých pracovitých, že ich práca odmení, že nedreš jak kokot, bez toho, že to niekto ocení, nech nemusíš furt riskovať a báť sa že to odsedíš, nádej chodiť po nociach von neozbrojený.
S:
Preto konám a snažím sa nech mám život lepší, už nemôžem utekať, keď ani neviem pred čím, snažím sa poučiť byť človekom lepším a vnášať kus nádeje aj do týchto končín, kde sú ľudia, čo sa obracajú, lóve stále menia, aj takí, čo len v tichosti dúfajú a sedia, buď máš všetko alebo nič - tak sa unás členia, dla toho z akej strany vietor fúka sa premenia. Tak nebuďme jak stádo oviec - vyjebané terče, riadim sa srdcom, ísť do toho smelšie, ľudia dvoch tvári sa rozplynú večne, tak bohatstvo moje bude vnútorne väčšie. Bo mám svojich ľudí a mám svoju ženu a tieto veci dôležité ma dopredu ženú. Rozjebať predsudky, prebúrať stenu, raz budem mať rodinu a všetko spravím pre ňu.
Obrázok užívateľa
SpEed3r
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
2
Poďakovania:
0
Registrovaný:
02.10.2008
Bydlisko:
PX City

Späť na (SK) slovenské



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Loopva, pepofernetik, Seznam [Bot]