euroautodiely.sk
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.Súhlasím Čítaj viac.

Last.fm

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

30 Apr 2011, 20:41

len to čo je v [img] zmeň si počet riadkov lebo nie vždy ich pridá 10
Obrázok užívateľa
dr.dre
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
4830
Poďakovania:
6
Registrovaný:
19.11.2008
Bydlisko:
Section.80

30 Apr 2011, 22:49

Relis ako sa ti podarilo dať do podpisu 10 trackov? Ja keď dám viac ako 6 tak mi píše že obrázok je moc vysoký.
Obrázok užívateľa
Dos Chainz
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
24650
Poďakovania:
383
Registrovaný:
04.09.2008

30 Apr 2011, 22:53

alma, to iste som sa pytal prograssa, skusal som aj teraz relisove a ani to mi nejde :D nasiel som len to co mam ja, to jedine mi ide :D..... ale aj to je na pee bo male pismenka heh
Obrázok užívateľa
machty
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
1564
Poďakovania:
40
Registrovaný:
01.02.2009

01 Máj 2011, 00:55

to je asi len pre Gold Userov. :)
Obrázok užívateľa
Dos Chainz
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
24650
Poďakovania:
383
Registrovaný:
04.09.2008

07 Máj 2011, 00:53

To len ja mám s tym takéto problémy stále ? Teraz mi to pre istotu nescrolbuje vôbec a dokonca mi ani neukazuje, že niečo prehrávam v Scrolberi :/ A to už je tak asi 2 dni...
Obrázok užívateľa
.fester
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2327
Poďakovania:
5
Registrovaný:
13.06.2010
Bydlisko:
Humenné

07 Máj 2011, 10:14

Skúste to znova preinštalovať.
Obrázok užívateľa
Dos Chainz
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
24650
Poďakovania:
383
Registrovaný:
04.09.2008

07 Máj 2011, 10:19

1, musis mat otagovanu pesnicku
2, musis prehravat pesnicku v takom prehravaci ktory podporuje last.fm scrobbler
Obrázok užívateľa
ivooo
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
798
Poďakovania:
0
Registrovaný:
01.11.2008

07 Máj 2011, 14:53

Veď to viem. Mne to aj prehravalo a tie isté pesničky, ale nejde to. Skúsim dnes preinštalovať.
Obrázok užívateľa
.fester
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2327
Poďakovania:
5
Registrovaný:
13.06.2010
Bydlisko:
Humenné

08 Máj 2011, 13:14

1,000 Artists in total 8-)
Obrázok užívateľa
Stoky111
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
4087
Poďakovania:
11
Registrovaný:
10.05.2008
Bydlisko:
Bratislava

08 Máj 2011, 15:39

Mne to nie a nie ukazat ten BBKod ... Vzdy ked si na nieco kliknem tak ma vrati tam kde som bol ... ked chcete mozem vam to i natocit :D
Obrázok užívateľa
dtxo
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
1872
Poďakovania:
2
Registrovaný:
02.12.2010
Bydlisko:
Internet

08 Máj 2011, 15:40

To sa ti zobrazuje ten link tam na boku ;)
Obrázok užívateľa
.fester
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2327
Poďakovania:
5
Registrovaný:
13.06.2010
Bydlisko:
Humenné

08 Máj 2011, 16:17

Aky link ?
Obrázok užívateľa
dtxo
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
1872
Poďakovania:
2
Registrovaný:
02.12.2010
Bydlisko:
Internet

08 Máj 2011, 17:09

No myslím ten BBkód.. odklikneš si aký design a na boku sa ti zobrazí ten BBkód a nie niekde osobitne.

Tu som ti to označil červeným rámčekom:

Obrázok
Naposledy upravil Stoky111 dňa 08 Máj 2011, 17:27, celkovo upravené 1
Dôvod: linky do img
Obrázok užívateľa
.fester
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2327
Poďakovania:
5
Registrovaný:
13.06.2010
Bydlisko:
Humenné

08 Máj 2011, 19:18

ale skopíruj len img, url v podpisoch nefunguje
Obrázok užívateľa
Dos Chainz
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
24650
Poďakovania:
383
Registrovaný:
04.09.2008

08 Máj 2011, 21:03

Ale mne tam ten kod neukazuje aj ked som regnuty :D ale ja si tam musim niekde pridat songy ktore pocuvam ne aby mi to usporiadalo ze ? :D
Obrázok užívateľa
dtxo
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
1872
Poďakovania:
2
Registrovaný:
02.12.2010
Bydlisko:
Internet

08 Máj 2011, 21:10

Musíš si stiahnuť ten Scrollber a ono ti to samo dáva tracky, ktoré prehrávaš z Windows Media Player, Winamp,... Ale musia byť tie tracky otagované ;)
Obrázok užívateľa
.fester
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2327
Poďakovania:
5
Registrovaný:
13.06.2010
Bydlisko:
Humenné

08 Máj 2011, 21:21

aha tak uz viem kde bol pes zakopany :D
Obrázok užívateľa
dtxo
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
1872
Poďakovania:
2
Registrovaný:
02.12.2010
Bydlisko:
Internet

12 Máj 2011, 08:48

Ok ako mozete vidiet uz mi to ide len neviete niekto ako sa nastavuje Sirka ?
Obrázok užívateľa
dtxo
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
1872
Poďakovania:
2
Registrovaný:
02.12.2010
Bydlisko:
Internet

17 Máj 2011, 15:18

Kurva.Zas Mi to Nechce scrobblovat :(
Obrázok užívateľa
Pooky
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
302
Poďakovania:
30
Registrovaný:
11.12.2008
Bydlisko:
Nové Zámky

17 Júl 2011, 17:19

idem vam last fm ? lebo mne nie , toto vypisuje

There was an error connecting to your Library. A page refresh should fix this problem.

stalo sa vam to uz ?
Obrázok užívateľa
Mayoor
Prispievateľ
Rank:
Prispievateľ
Príspevky:
48
Poďakovania:
0
Registrovaný:
12.11.2009

PredchádzajúciĎalší

Späť na O všetkom



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
adamnbr, ash258, Bing [Bot], csabibacsi, Fagan_Nr, Fajn_Smeker, frajerjagr68, Google [Bot], Google Feedfetcher, hlavaty, ja.monty, Johny5246, milanko30, tomino11, Yahoo [Bot]