Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Ludia su zlý

Vaše texty ktoré chcete prezentovať

07 Jan 2009, 00:23

Ja sa tak veľmi snažím no nič mi nevychadza všetko ide dolu vodou no ja čakám že sa to zmení karta sa obráti a ja budem mat prečo žiť no zatiaľ je to na piču všetko a to ma jebe.
Kurva piči nech sa to už viac nejebe. Stačilo mi tých rán bolo vážne dosť. Keď ta sklame tá čo si ju mal tak rád vtedy to pochopíš. Prečo sú ľudia taký zlí? prečo si ubližujú? prečo sa nenávidia?
Keď nato dostanem odpoveď bude konečne krajší svet. No čakám asi márne každý ma svoj svet taký aký si ho stvorí no mne za moju dobrotu podrazili kolena tí čo sa hrali že sú kamaráti tí čo ma ževraj mali radi ale aspoň viem že život je strašne ťašký no ja bojujem a viem že to raz zvládnem a dosiahnem to po čom túžim .
Každé ráno keď vstávam myslím na jedno a to iste ze stretnem teba ty my vdýchneš život a nesklameš ma. No zatiaľ žijem ako chcem naplno si užívam život aj keď sú tu tie ojeby no s tým nič nenarobím.Kurva jebe ma to že všetci sú taký zlý čo už dnes nikto nemá niekoho len tak rád za všetkým vidíte len peniaze drogy chlast je to v piči keď vidím ako malé deti sú zhúlené keď vedlamňa grcia desaťroční chalan. Pochopte to že ak sa to nezmení sme všetci v piči.
Obrázok užívateľa
vigi2991
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
3
Poďakovania:
0
Registrovaný:
14.12.2008

Späť na Vlastné texty



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], mcavanger, Seznam [Bot]