|
|
mino_dnb
V.I.P.
Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou (duBNička) Príspevky: 8783
|
 Ma§aker - Oko Vraha (2009)
Ma§aker - Oko Vraha (2009) Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd. aleboKód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
_________________ ........Rap späť ulici......... http://www.youtube.com/watch?v=L3UqrptBcSg
Naposledy upravil tucher dňa Ut, 22. Máj 2012, 15:09, celkovo upravené 4 krát.
Dôvod: odstránený mŕtvy link
|
| Po, 19. Okt 2009, 14:10 |
|
 |
|
anonym 1234
Závislák
Založený: Ut, 11. Nov 2008, 13:39 Príspevky: 196
|
 Re: Ma§aker - Oko Vraha (2009)
B3rg0 napísal: 320kbps ... by sa nenašlo ? Ak áno...tak pls. na rapid :)...dik Tak tu to mas v 320kbps na rapida Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.

Naposledy upravil Stoky111 dňa Pi, 23. Okt 2009, 00:38, celkovo upravené 1 krát.
Dôvod: linky do code
|
| Št, 22. Okt 2009, 23:31 |
|
 |
|
donny
Prispievateľ
Založený: Po, 17. Aug 2009, 13:28 Bydlisko: Kysucké Nové Mesto Príspevky: 30
|
 1. Intro (súdny proces), produkcia: Abe 2. Idem si ven, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r. 3. Oko vraha (svedomie), produkcia: Abe, rap: L.u.g.e.r., Malá Eva 4. skit Konfidenti 5. Konfidenti, produkcia: Abe, rap: L.u.g.e.r., Svetový Hlas, Kaidžas 6. Kriminál, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r., Návyk, skreče: Dj Lucco 7. Prachy, proodukcia: Abe, rap: L.u.g.e.r., Návyk 8. Dvojitá miera zákona, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r. 9. Nesprávna cesta, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r., Návyk 10. Trest, produkcia: Grimaso, rap: L.u.g.e.r., Kaidžas 11. Prezent, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r., Návyk 12. skit Pedofil 13. Pedofil, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r., Vaneska 14. Listy, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r., Kaidžas, skreče: Dj Lucco 15. Žandári, produkcia: Buro, rap: L.u.g.e.r., Svetový Hlas 16. Outro - modlitba vraha, produkcia: Abe Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
_________________ doNNy
|
| Ut, 09. Mar 2010, 15:02 |
|
 |
|
Nessbeal
Uploader
Založený: Po, 23. Aug 2010, 14:43 Príspevky: 4559
|
Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
_________________ IN <3 WITH http://www.youtube.com/watch?v=8vTJnFzEFTc
Naposledy upravil tucher dňa Ut, 22. Máj 2012, 15:12, celkovo upravené 1 krát.
Dôvod: príspevok upravený
|
| St, 02. Máj 2012, 12:28 |
|
 |
|
timoros
Závislák
Založený: So, 12. Apr 2008, 12:48 Príspevky: 191
|
Ma§aker - Oko Vraha (2009) Kvalita: 320KbpsTracklist:Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.  Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
|
| St, 02. Máj 2012, 18:08 |
|
 |
|
| Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|