Založený: So, 04. Júl 2009, 18:24 Bydlisko: Luins, Switzerland Príspevky: 1633
Re: mafia 2 datadisk
Mafia II Volná jazda - Súbor "gui-main.sds" skopíruj do adresára s hrou ...\Mafia II\pc\sds_cz\gui\
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
Mafia II DLC 1,2 Pack (Greaser, Made Man, War Hero, Renegade, Vegas) - Nakopírovať do adresára s hrou ...\Mafia II\pc\dlcs\ (ak tam nie je, vytvor ho)
Kód:
Kód:
_________________ "I'm not Tiger Woods, I'm Lewis Hamilton. But I think he's a sensational athlete. I hope I can do the same in Formula 1." - Lewis Hamilton
Mafia II - Jimmy's Vendeta CZ dabing aj titulky ODSKUSANE
Expanzia na hru Mafia 2 s názvom Jimmy's Vendetta ponúkne 30 nových, viac arkádovo zameraných misií za Jimmyho a nájomného vraha, ktorý sa vybral pozabíjať pár osobných nepriateľov.
Kód:
Mám menší problém, keď spustím ten datadisk(mám ho v správnej zložke) tak mi hodí úvodnú obrazovku, načítava 1 misiu, ale neprestane načítavať a do hry sa nedostanem.
Citácia:
Zdarec
Mám menší problém, keď spustím ten datadisk(mám ho v správnej zložke) tak mi hodí úvodnú obrazovku, načítava 1 misiu, ale neprestane načítavať a do hry sa nedostanem.
Problém je v tom, že datadisk Jimmy's Vendeta sa dá spustiť len vtedy, keď je v hre crack-fix od SKIDROW!
_________________ "I'm not Tiger Woods, I'm Lewis Hamilton. But I think he's a sensational athlete. I hope I can do the same in Formula 1." - Lewis Hamilton
Re: mafia 2 datadisk Mafia II Volná jazda - Súbor "gui-main.sds" skopíruj do adresára s hrou ...\Mafia II\pc\sds_cz\gui\
Kód:
Kód:
Kód:
Kód:
Mafia II DLC 1,2 Pack (Greaser, Made Man, War Hero, Renegade, Vegas) - Nakopírovať do adresára s hrou ...\Mafia II\pc\dlcs\ (ak tam nie je, vytvor ho)
Kód:
Kód:
Kód:
Kód:
NEPLATY NA TOTO VSAK ?????:
Problém je v tom, že datadisk Jimmy's Vendeta sa dá spustiť len vtedy, keď je v hre crack-fix od SKIDROW!
Citácia:
co to znamena VOLNA JAZDA??? su v nej niake misie? alebo to je len naozaj VOLNA jazda?!
Jedine voľná jazda po meste, je to neoficiálny mod, takže vyskytujú sa chyby, ak si chceš len-tak zajazdiť, niekoho postrieľať a občas spraviť nejakú tú misiu, tak odporúčam Jimmyho vendetu, Jimmyho zradu alebo Joeova dobrodružství...
No stiahol som si subor s menom -jimmys-vendetta- (Mafia II DLC 1,2 Pack (Greaser, Made Man, War Hero, Renegade, Vegas) je tam vela suborov a nieviem co s tym mam robit.... mam vsetky tie subori iba skopirovat do \Mafia II\pc\dlcs\ ?(subor DLCS tam nemam takze si ho musim zalozit)
cf,, mam problem s tym ako dat a spojazdnit -jimmyho VENDETU- stiahol som to,v mafii som vytvoril priecinok DLCS.... potom som tam skopiroval vsetky tie subory ktore som stiahol... bolo ich tam dost... ale ked som zapol mafiu tak nic tam nebolo nove ziadna VENDETA.... tak CO mam robit aby mi to ISLO ??? pls poradte...