metis- laska dj wich- bring back (beat) miky mora- pal do pice levo a nigra.o nas opak- prieh ulice sloboda prejavu-prepac levo- skola luza ft. drviva mensina- idu po mne luza- tazko budem iny H16- ty si moja jedina kralovna sloboda prejavu- moj smutny pribeh levo- idem si stale svoje drviva mensina- moj svet boy wonder- toto je o mne dramatikz-malicka shino-skolu mam pici ricky richo a DHR- toto je moj styl opak a supa- kto z koho levo- co ak to nestihnem marpo- co o mne vis levo- nikdy na teba nezabudnem dna- diamanty levo- rap o rape grimaso- kde mas flow? rytmus- zostalo ticho hiphop pojde dole levo- stale neviem kade levo ft. BBS- zivot neni sen maestat- ako male maca ZKC- morho indy & wich- muj svet rendezska.sk- rezume bacil- piatok (RMX) zverina- spomienky na casy H16- nech ti nejebe indy & wich- z tvoji 1-4 dramatikz- zas raz danost- k sedeniu pozyvam zachy. rozpravka o kardinalovy miki mora- 1.6 TDi dj wich- tour SdA
albumy
2H+- premium a.m.o- family biznis bacil- poezia ulice bio- ep pad krala breakdance songy- vyberovka cistychov- posledny doberman danost- oddanost dj famous- alba dj kappa- hra sa zacina dj wich- golden touch dj jeli- vyzsie predstavenstvo DMS- teraz uz naozaj domena- cas na rezume dramatikz- veny vidi vici,drzee tejp,druhee drzee mixtape, vysledok doby drviva mensina- v centre diania freestyle 2008 G-bod- sekvencie H16- vsetky alba instrumentalky- sk/cz,us jay diesel- zivot napsal sam kokosajs- vyberovky kontrafakt- vsetky alba levo- pomsta (demo) masif- remixy mater- alba nejbr- mix vol.3 rok 2007 rytmus- bengoro vyberovka- us rap nycol- na vlastnu pest predstawa- na okraji prehlad- 2008 radikal- vysledok doby (strihane) rendezska- od jedneho k druhemu retriko- nova kapitola rytmus- si zabil S1- samostatna jednotka shomi- posledny skaut sketa- odbery stress- renesance stanica projekt- album strapo- 50:50 step up2- soundtrack timbland- album turbo bost- hovorit volne va- street club hitz vendeta- album zla strava- verejny odkaz
vsetko je otagovane..
_________________ prisiel som, videl som, zvitazil som!!!
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
ak bude problem z heslom tak napis pm..
_________________ prisiel som, videl som, zvitazil som!!!
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.