Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Moloch "hudba z dola"

Archív príspevkov od februára 2014

31 Okt 2008, 19:45

viete niekto nieco o tom kedy to ma vyjst ??
poprosim vsetky info co mate sem hodte..
diki :gangsta:
Obrázok užívateľa
inčučua
Underground
Rank:
Underground
Príspevky:
21
Poďakovania:
0
Registrovaný:
17.05.2008

31 Okt 2008, 19:55

Moloch Vlavo už dlhšiu dobu pripravuje svoj v poradí prvý sólový projekt, ktorého vydanie sa plánuje na začiatok novembra. Spolupracuje na ňom množstvo zaujímavých hostí, o ktorých sa dozviete už v bízkej budúcnosti. Ako sa dá predpokladať, album bude silne repového charakteru plného pouličných tématík. O hudobné produkcie sa postarali intepreti ako Mako, Komandant a Umelec, ktorý je zároveň spolu s Molochom aj výkonným producentom tejto dosky. Je teda viac než isté, že master bude na veľmi vysokej zvukovej úrovni.

Milovníkov pravého pouličného repu čaká 60 až 70 minút tvrdého nasadenia a silných tématík. Už čoskoro si budete môcť vypočuť prvý singel z pripravovaného albumu s názvom "TU", ktorý je taktiež pilotným singlom očakávaného Bratislavafilmu. K singlu "TU" sa už v týchto dňoch pripravuje videoklip, takže sa môžete začat naozaj tesiť, lebo HUDBA z DOLA ide ďalej!

ZDROJ: hiphop.sk
Obrázok užívateľa
Matelko
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
511
Poďakovania:
0
Registrovaný:
18.01.2008
Bydlisko:
Lazy jak hovado ´=)


Späť na Archív 2014



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Dos Chainz, Google [Bot], revolutzer, Seznam [Bot]