Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
01. Intro 02. Skúška (skeč) 03. Takýto sme my2ja 04. Leto 05. Aby som sa frajerke páčil (skeč) 06. Ženský problém 07. Borec (začiatky sú ťažké) 08. Smutno bude nám 09. Inšpirácia (skeč) 10. Som na svete rád 11. Náš štýl 12. V ríši snov 13. Dvaja nestačia 14. Ešte 1u šancu 15. Všetci 16. Som na svete rád (CR verzia) 17. A teraz trocha jazzu (outro)
Kód:
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.