Založený: So, 13. Jún 2009, 21:57 Bydlisko: Honseck..4ever Príspevky: 336
Najlepši text týždna
Návrh či by sa nedala založiť súťaž najlepší text týždňa
Pravidlá 1. Do týždňa by sa pridávali ľudia ktorý sa chcú zapojiť do súťaže 2. Minimálny počet súťažiacich by bol 3 a maximálni koľký sa pridajú 3. Keď sa už všetci pridajú a skonči týždeň tak majú ďalší týždeň na pridanie textov 4. Na konci sa pridá hlasovanie a bude sa hlasovať 7 dni
Odmena 1. Víťaz od každého súťažiaceho získa 100 dolarou 2. A ak by Admin zasponzoroval tuto súťaž tak dáke doláre aj od neho
ČO vy na to?
_________________ ErIkOs
Neber svoj život príliš vážne, lebo aj tak z neho nevyviaznes živy
alebo thak adet ale do coho bi sa to dalo jedine niaku zwlastnu rubriku kde je aj ten big battle v graffiti thak taki spravit v textoch ale tema bi musela bit o hip hope co ja vem prva tema ale nemuselo by to byt vo versoch len text napriklad o niakom chlapcowi ktori fetoval a koli graffiti sa s toho dostal priklad hovorim a takito napad bi sa dal spravit aj v graffiti ze bi sa nakreslil komix daki D:D:
_________________ Hip-Hop nikdy neumrie a to je fakt Brácho
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1234
Re: Najlepši text týždna
je tu zopár faktorov ktoré by označili tento nápad ako nevhodný: 1. je malá pravdepodobnosť, že by sa zúčastnilo viac jak 5 užívateľov. 2. vysvetli mi kto by to čítal. 3. ak by bola zadaná téma, tak hocikto by mohol kopírovať, zo známych skladieb, alebo neznámych. myslím že je to postačujúci dôvod prečo to nespraviť, takže možme lock.
_________________ Boje, údery, päste a verše, iba svojim srdciam všetci verme, iba vtedy pochopíme čo je to život, život je lietadlo, sám si jeho pilot.
Ja som to chcel dať do sekcie Texty tak keby že sa spravila taká súťaž podla mňa by sa zapojilo dosť ľudí a kedže tam veľa ľudí číta texty tak určite by si prečítali aj tie čo by boli v súťaži ale keď sa vám zdá že je to kktina tento nápad tak som nič nepovedal len som chcel vedieť či by nemohla byť taká súťaž
_________________ ErIkOs
ExtremeSTRESS kks keď sa kuknem do sekcii TEXTY tak ty všetky texty okomentuješ a toto by sa ti nechcelo čítať tak pohode:D či tie texty čo sú tam ani nečítaš iba napíšeš POHODE JE TO ako píšeš ku každému textu
_________________ ErIkOs