Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



[P] Oblečenie na predaj/VÝPREDAJ!!!

Všetky ponuky na predaj sem

01 Máj 2013, 15:41

Predávam veľké množstvo oblečenia kedže nosím úple iný štýl. ceny so, znížil! info vo forme správy.
všetky veci su v dobrom stave niesu nikde narthnute alebo zaspinene...

LRG rifle malo nosene, v super stave ziadne diery spinave alebo co, velkost L, niesu to ziadne velke rifle, su naozaj krasne, vid foto asi jedny z naj LRG rifiel co som videl, cena je 39 eur. + postovne


Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Tricko znacky Outline, je to merch slovenskeho graffiti casopisu. veľkosť M. raz na sebe. nesadla veľkosť cena 9eur.

Obrázok
Obrázok

predám zimné čiapky nosené minulú zimu, aj to veľmi málo, Ide o americkú značku The Hundreds. čiapkám nič nie je. niesú nikde natrhnuté alebo špinavé. tá fialová ciapka je presne na hlavu a ta cierna je trochu dlhsia takze ako keby odstavla, teraz je to velmi módne. povodná cena za jednu bola 29e. boli Kupované v Queens shope v Kosiciach. teraz každú predám za 10eur zober obudve tak za 17e
Obrázok
Obrázok

HM pánsku Košeľu. Mal som ju asi 5krát na sebe. Dlhšiu dobu ju už nenosím lebo sa mi nepáči. Nemá žiadnu vadu, nie je nikde vyblednutá, zašpinená. Veľkosť je L. Pomeriam Vám ju.
Cena je 12€ + poštovné

Obrázok

tričko značky Pull&Bear veľkosť XL ale fituje skôr ako L. Kupované v novembri v Brne. Dôvod predaja, kúpil som si podobné tričko s Usa Flag a krajšie takže nepotrebujem mať dve. tričko má pôsobiť dojmom používania, je to Vintage štýl. na sebe asi 2-3 krát nemá diery nie je nikde zašpinené. Pomeriam Vám ho.
cena: 9€ + poštovné

Obrázok

predam mass dnm bomberu, velkost XL, asi 4 razy na sebe bez srandy uz dlhu dobu som ju nemal, nenosim ju uz vobec super stav! neni spinava natrhnuta vytahana alebo iny stav pouzivania, bola skur*ene draha, je to z kolekcie kedy mass dnm este vyrabali dobre veci nie ako teraz chujovy, kup a neolutujes, cena je 45eur + postovne, info spravou, premeriam vam to..

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
B4ROK
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
134
Poďakovania:
1
Registrovaný:
03.12.2008

26 Sep 2013, 14:39

tricko pull and bear prec ostatne aktual
Obrázok užívateľa
B4ROK
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
134
Poďakovania:
1
Registrovaný:
03.12.2008


Späť na Predám



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], moses, revolutzer, Seznam [Bot]