Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Opak rozbieha hereckú kariéru

Archív príspevkov od februára 2014

19 Apr 2009, 16:17

Na slovenskej hip-hopovej scéne je to viac-menej tak, že rapperi sú len rapperi. Čakajú kedy ich niekto zavolá na koncert, potom vydávajú album, robia si promo, album vydajú a zas je "od nich pokoj". Máloktorý slovenský MC (alebo aj DJ) je vidno aj mimo obdobia kedy mu beží oficiálne promo k albumu a ukazuje sa aj v iných projektoch ako vo vlastných skladbách.




Vidieť slovenských rapperov hrať v slovenských seriáloch som zrovna na mysli nemal, keď sme prednedávnom so Seksom viedli debatu o rozdieloch českej a slovenskej scény, ale Opak v Profesionáloch? Prečo nie?

O čo ide? Profesionáli je, pokial viem pôvodná, slovenská situačná komédia, ktorá beží každý pondelok na JOJke. V hlavnách úloháh s Ľubošom Kostelným alebo Jánom Kronerom si malomestskí policajti musia každú epizódu poradiť s problémami a radosťami svojej práce a býva zvykom, že v každom tom dieli sa ukáže nejaký hosť. Minule sa tam ukázala Fialová, dnes to bude Opak. Poburujúce? pre niektorých možno. V každom prípade, Opak už nejaké tie skúsenosti má, čo to odkukal od kolegov z muzikálu Príbeh Ulice, kde robí na hudobnej zložke predstavenia a teraz sa ako prvý rapper dostáva do telky ako herec.

Opak si zahrá chalana menom Fonky Fokel, ktorému Húrka vezme vodičák a aby toho nebolo málo, má na krku aj pobláznenú Skarletku. "Bola to sranda, najprv som sa bál, že popri nich budem úplne suchý, ale Banán má stále hecoval. Po prvom obraze som sa rozbehol a cítil som sa v pohode. Aj herci hovorili, že som ok. Skarletka ma musí milovať doteraz." hovorí Opak a nám ostáva posledné, večer si o 23:00 naladiť JOJku a kuknúť sa, ako sa Opak odprezentuje pred Slovenskom ako seriálový herec.


Zdroj.hip-hop.sk
Obrázok užívateľa
Buxinka
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
179
Poďakovania:
0
Registrovaný:
04.10.2008
Bydlisko:
BA

Späť na Archív 2014



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], jankes6500, Seznam [Bot]