Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.Súhlasím Čítaj viac.

P.Diddy Discography

US- Albumy z americkej scény

08 Okt 2012, 16:59

P.Diddy Discography (Full CD Cover)

P.Diddy & The Bad Boy Family - No Way Out - 1997 (320 Kbps) (HQ) (Full CD Booklet)


1. No Way Out (Intro)
2. Victory (Featuring The Notorious B.I.G. & Busta Rhymes)
3. Been Around The World (Featuring The Notorious B.I.G. & Mase)
4. What You Gonna Do?
5. Don't Stop What You're Doing (Featuring Lil' Kim)
6. If I Should Die Tonight (Interlude)(Featuring Carl Thomas)
7. Do You Know?
8. Young G's (Featuring The Notorious B.I.G. & Jay-Z)
9. I Love You Baby (Featuring Black Rob)
10. It's All About The Benjamins (Remix)(Featuring The Notorious B.I.G., Lil' Kim & The Lox)
11. Pain
12. Is This The End? (Featuring Ginuwine, Twista & Carl Thomas)
13. I Got The Power (Featuring The Lox)
14. Friend (Featuring Foxy Brown)
15. Senorita
16. I'll Be Missing You (Featuring Faith Evans & 112)
17. Can't Nobody Hold Me Down (Featuring Mase)

P.Diddy - Forever - 1999 (Full CD Cover)


1 "Forever (Intro)"
2 "What You Want" (feat. Lil' Kim)
3 "I'll Do This For You" (feat. Kelly Price)
4 "Do You Like It... Do You Want It..." (feat. Jay-Z)
5 "Satisfy You" (feat. R. Kelly)
6 "Is This The End (Part Two)" (feat. Twista & Cheri Dennis)
7 "I Hear Voices" (feat. Carl Thomas)
8 "Fake Thugs Dedication" (feat. Redman)
9 "Diddy Speaks! (Interlude)"
10 "Angels With Dirty Faces" (feat. Bizzy Bone)
11 "Gangsta Shit" (feat. Lil' Kim & Mark Cury)
12 "P.S. 112 (Interlude)"
13 "Pain" (feat. G-Dep)
14 "Reverse" (feat. Busta Rhymes, Cee-Lo, G-Dep, Redman, Sauce Money & Shyne)
15 "Real Niggas" (feat. Lil' Kim & The Notorious B.I.G.)
16 "Journey Through The Life" (feat. Lil' Kim, Joe Hooker, Beanie Sigel & Nas)
17 "Best Friend" (feat. Mario Winans & Hezekiah Walker)
18 "Mad Rapper (Interlude)" (feat. The Madd Rapper)
19 "P.E. 2000" (feat. Hurricane G)

P.Diddy & The Bad Boy Family - The Saga Continues - 2001 (Full CD Cover)


The Saga Continues (featuring G-Dep, Loon & Black Rob)
Bad Boy For Life (featuring Black Rob & Mark Curry)
Toe Game (Interlude) (featuring Black Rob)
That's Crazy (featuring G-Dep & Black Rob)
Let's Get It (featuring G-Dep & Black Rob)
Shiny Suit Man (Interlude)
Diddy (featuring The Neptunes)
Blast Off (featuring G-Dep, Mark Curry & Loon)
Airport (Interlude)
Roll With Me (featuring 8Ball & MJG & Faith Evans)
On Top (featuring Loon & Marsha)
Where's Sean? (featuring Loon, Mark Curry, Black Rob, Kain, Big Azz Ko & Bristal)
Child Of The Ghetto (featuring G-Dep)
Incomplete (Interlude) (featuring Cheri Dennis)
So Complete (featuring Cheri Dennis)
Smoke (Interlude) (featuring Cheri Dennis)
Lonely (featuring Mark Curry, Kain & Kokane)
I Need A Girl (To Bella) (featuring Loon, Lo & Jack, Mario Winans)
Nothing's Gonna Stop Me Now (Interlude) (featuring Faith Evans & Mario Winans)
If You Want This Money (featuring G-Dep & The Hoodfellaz)
I Don't Like That (Interlude) (featuring Bristal & Mark Curry)
Back For Good Now (featuring Black Rob, Loon & Cheri Dennis)
Can't Believe (featuring Faith Evans & Carl Thomas)
The Last Song (featuring Loon, Mark Curry & Big Azz Ko)
Thank You (Outro)

P.Diddy & The Bad Boy Family - We Invented The Remix - 2002 (Full CD Cover)


1 "Intro" 0:51
2 "Special Delivery (Remix)" - G-Dep, Ghostface Killah, Keith Murray & Craig Mack
3 "I Need a Girl (Part Two)" - Ginuwine, Mario Winans & Loon
4 "Bad Boy for Life (Remix)" - Busta Rhymes & M.O.P
5 "I Need a Girl (Part One)" - Usher & Loon
6 "The Remix Phenomenon (Interlude)"
7 "Unfoolish (Remix)" - The Notorious B.I.G. & Ashanti
8 "Dance with Me/Peaches & Cream (Remix)" - Ludacris & Beanie Sigel
9 "No More Drama (Remix)" - Mary J. Blige
10 "So Complete (Remix)" - Cheri Dennis
11 "Notorious B.I.G. (Remix) - The Notorious B.I.G. & Lil' Kim
12 "That's Crazy (Remix)" - Black Rob, Missy Elliott, Snoop Dogg & G-Dep
13 "Woke Up in the Morning (Remix)" - Carl Thomas & The Notorious B.I.G.
14 "You Gets No Love (Remix) - G-Dep & Faith Evans

Bad Boy's 10th Anniversary - The Hits - 2004


01. Victory 2004 - P. Diddy feat. Notorious B.I.G., Busta Rhymes, 50 Cent, Lloyd Banks
02. Flava In Ya Ear (Remix) - Craig Mack feat. Notorious B.I.G., LL Cool J, Busta Rhymes
03. Hypnotize - Notorious B.I.G.
04. Whoa - Black Rob
05. All About The Benjamins - P. Diddy feat. Notorious B.I.G., The Lox, Lil' Kim
06. Big Poppa - Notorious B.I.G.
07. I Need A Girl: Part 2 - P. Diddy feat. Loon, Ginuwine, Mario Winans
08. Mo' Money Mo' Problems - Notorious B.I.G. feat. P. Diddy, Mase
09. Can't You See - Total feat. Notorious B.I.G.
10. Only You (Remix) - 112 feat. Notorious B.I.G., Mase
11. Feel So Good - Mase
12. I Wish - Carl Thomas
13. I'll Be Missing You - P. Diddy feat. Faith Evans, 112
14. P. Diddy Outro

P.Diddy - Press Play - 2006 (Full CD Cover)


1. "Testimonial"
2. "We Gon' Make It" (feat. Jack Knight)
3. "I Am (Interlude)" (feat. Aasim)
4. "The Future"
5. "Hold Up" (feat. Angela Hunte)
6. "Come to Me" (feat. Nicole Scherzinger)
7. "Tell Me" (feat. Christina Aguilera)
8. "Wanna Move" (feat. Big Boi, Ciara & Scar)
9. "Diddy Rock" (feat. Timbaland, Shawnna & Twista)
10. "Claim My Place (Interlude)" (feat. Avant)
11. "Everything I Love" (feat. Nas & Cee-Lo)
12. "Special Feelin'" (feat. Mika Lett)
13. "Crazy Thing (Interlude)" (feat. Sarah Rosete of Electrik Red)
14. "After Love" (feat. Keri Hilson)
15. "Through the Pain, She Told Me" (feat. Mario Winans)
16. "Thought You Said" (feat. Brandy)
17. "Last Night" (feat. Keyshia Cole)
18. "Makin' It Hard" (feat. Mary J. Blige)
19. "Partners for Life" (feat. Jamie Foxx & Pharrell)

Diddy Dirty Money - Last Train to Paris - 2010


1. Intro
2. Yeah Yeah You Would Featuring Grace Jones
3. I Hate That You Love
4. Ass On The Floor Featuring Swizz Beatz
5. Looking For Love Featuring Usher
6. Someone To Love Me
7. Hate You Now
8. Yesterday Featuring Chris Brown
9. Shades Featuring Lil Wayne, Justin Timberlake, Bilal, and James Fauntleroy
10. Angels Featuring Notorious B.I.G., and Rick Ross
11. Your Love Featuring Trey Songz
12. Strobe Lights Featuring Lil Wayne
13. Hello Good Morning Featuring T.I.
14. I Know Featuring Chris Brown, Wiz Khalifa, and Seven of Richgirl
15. Coming Home Featuring Skylar Grey
16. Loving You No More Featuring Drak

Diddy Dirty Money - LoveLove vs. HateLove - 2011


1. Intro
2. Yeah You Would
3. Sade
4. Yesterday ft. Chris Brown
5. Ass On The Floor
6. Looking For Love ft. Usher
7. Private Entertainer ft. Rick Ross
8. Rollercoaster
9. Change
10. Make Love To You
11. I Know ft. Wiz Khalifa & Chris Brown
12. Shades ft. Lil Wayne and Justin Timberlake
13. Last Night Pt.2
14. Utopia

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok užívateľa

15 Aug 2015, 21:03

new link...

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok užívateľa

13 Jún 2016, 05:55

new link...320 kbps

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok užívateľa

Späť na (US) americké


  • Podobné témy
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
Bing [Bot], bubbo, Google [Bot], Google Feedfetcher, jasco15, palcos, Seznam [Bot], Yahoo [Bot]