Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Pár klebiet

Americká hip-hopová scéna a všetko okolo nej

06 Máj 2009, 17:32

Po menšej pauze o5 nejaké info, enjoy :wink:

50 Cent:

V poslednom čase je okolo tohto NY rapera ticho. Je to vraj zapričínené tým,že Curtis natáča film s Keifer Sutherlandom. Na toto leto je naplánované turné platinového trojuholníka v zložení Eminem, Dr.Dre, 50 Cent.

- Ďalšia klebeta hovorí o tom, že The Game chce spolupracovať s 50 Centom, ale Jimmy Henchman je proti. Ak si pamatáte posledný “diss” Game na remixe Mafia Music, jeho verše sa netýkali Curtisa.

- Podľa tejto informácie chce 50 naplniť albumom BISD svoj kontrakt pod Interscopom a nájsť si nový major label. Dúfa, že pojde k jednému z vydavateľstiev Def Jam alebo Atlantic. Bolo by zaujímavé ak by išiel pod Def Jam vzhľadom na jeho beef s Rick Rossom.

- Možno sa dočkáme spoločného tracku Curtisa a Jadakissa...

Eminem:

- Uspech Emovho albumu Relapse bude veľmi doležitý pre každého rapera pod Shady/Aftermath/G-Unit. Nebudem zachádzať do detailov, ale ak Shady dosť dosiek bude to katastrofálne...

- Game bol hosťom v jednej rádio show v L.A a hovoril že ak začne Rick Ross dissovať Eminema tak on pojde po ňom (lyricky).The Game chce aby Ross vynechal s beefu 50 vs.Ross Eminema a Dr.Dreho.

??Eminem vs.Rick Ross ??

Táto klebeta hovorí o tom, že sa Slim Shady chystá lyricky zničiť Rossa. Zatiaľ čo netrpezlivo očakávame Relapse, Em popri práci na albume nahráva aj dissy na Ricckyho.
Obrázok užívateľa
dr.dre
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
4829
Poďakovania:
9
Registrovaný:
19.11.2008
Bydlisko:
Section.80

29 Máj 2009, 19:37

uhhhhhhh to bude riadna šupa ked znici rick rossa. rick ross je šunka. jedna jedinna pesnicka sa mi paci a to je hustllin. ale eminem je riadna zvar whoohooooooo
Obrázok užívateľa
dominicko
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
387
Poďakovania:
0
Registrovaný:
08.02.2009

30 Jún 2009, 19:07

JJ to bude supaaaa :yahoo: :yahoo:
Obrázok užívateľa
Akame
Prispievateľ
Rank:
Prispievateľ
Príspevky:
34
Poďakovania:
0
Registrovaný:
29.01.2009
Bydlisko:
Los Angeles


Späť na (US) americká



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot], Tismen

cron