Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



PLAY ON web konečne spustený + vyber si tričko

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

11 Aug 2009, 21:31

Novo vzniknuté občianske združenie PLAY ON, so sídlom v Považskej Bystrici, spustilo dňa 10.8.2009 svoje webové stránky. Okrem zaujímavých informácií zo sveta športu, pre teba pri tejto príležitosti pripravilo jedinečnú možnosť – VYBRAŤ SI TRIČKO, ktoré dostane každý účastník streetballového turnaja PX CITY STREETBALL vol.2.
Turnaj sa uskutoční 5.9.2009 v Považskej Bystrici, hlasovanie bude prebiehať prostredníctvom ankety, z každého PC bude možné hlasovať iba jeden krát, čím by mala byť zabezpečená objektívnosť hlasovania. Koniec hlasovania bude 31.8.2009, kedy sa tričko s najväčším počtom hlasov odovzdá do výroby.

Preto, ak sa plánuješ na turnaji zúčastniť, neváhaj, klikaj, vyberaj a pomôž nám pripraviť kvalitný a originálny turnaj.


Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


PS: ak sa ti niektoré z tričiek zapáči, ale z nejakého dôvodu sa na turnaji nemôžeš zúčastniť, nemusíš smútiť. Víťazné tričko si môžeš po skončení turnaja objednať v sekcií PRODUKTY za cenu 10 EUR. Výťažok z predaja tričiek a suvenírov bude použitý na prípravu ďalších športových akcií.
Obrázok
Obrázok užívateľa
jurrasic
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
2
Poďakovania:
0
Registrovaný:
30.04.2009

Späť na O všetkom



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok
  • Tricko HHF.sk
    1, 2od dotn » 21 Aug 2011, 12:36
    24 Odpovede
    12481 Zobrazenia
    Posledný príspevok od dotn Zobrazenie posledných príspevkov
    13 Sep 2012, 13:34

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot]

cron