Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



PNS

Slovenská hip-hopová scéna a všetko okolo nej

17 Apr 2010, 21:22

Sevas, vživote som o tejto kapelke mladych mne rovestnikov nepočul a zrazu si pustim životnu šancu čo je na antivirus mix od h16 a kukam že PNS že to kto je ne, nikde o nich nič nebolo a zrazu len kukam že pripravovane je EP a kukam že čo ti jebe že jake mena tam maju ako delik,otecko, hafner a podobne. Podla mna museli mať nejake veci predtym ktorym zaujali ked tam maju takychto ludi či za majkami alebo produkciami. Neviete o nich niečo podrobnejšie?
Obrázok užívateľa
salonko
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
196
Poďakovania:
0
Registrovaný:
02.11.2008
Bydlisko:
Petržalka

17 Apr 2010, 21:40

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
toto ti mozno pomoze no neviem dam ti to aj sem....

Každí už asi počul, že skupina H16 vydala svoj Mixtape, ktorý má názov Antivirus, kde je možnosť počuť roznich interpretov ako sú Vec, Hafner, Zverina, Tafrob, Jay Diesel, PNS a iný. No dnes sa dostaneme k skupine PNS, ktorá sa na tomto mixtape objavila.
Skupinu PNS (Priorita Nevzdávať/Nevzdať Sa) tvoria dvaja mladí chalani Uwe a Laky. Sú z Bratislavy kde sa amatérsky rapu venujú už asi 3 roky a posledný pol rok už začali makať a ako prvú vec nahrali Cesta Životom. Po tejto veci začali pripravovať svoje prvé EP a v dnešnej dobe ho už dokončujú. Ep má názov Fikcia vs. Realita a práve je v dielni u Opaka (Zion5), kde sa mastruje a mixuje. Dnes vám posielajú vec pod názvom Životná šanca kde im na veci hosťujú Delik a Otecko. Hudbu na túto skladbu ošéfoval Emeres. Na spomínanú skladbu ako chalani prezradili sa bude točiť aj klip ale to až v novom roku. Skladba je aj na novom mixtape H16. O cover obalu sa postaral Moe, ktorý sa na nom vyhral. Tak si už ale vypočuj skladbu Životná šanca a ťahaj ju spolu z pilotným singlom Fikcia vs. Realita.
Naposledy upravil Stoky111 dňa 18 Apr 2010, 01:27, celkovo upravené 1
Dôvod: linky do code
Obrázok užívateľa
Tade_55
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
237
Poďakovania:
0
Registrovaný:
08.03.2009
Bydlisko:
Gbely

18 Apr 2010, 05:57

Tak EP nie je zle, ale teším sa na albáč.. Budú tam mená ako Moja reč, H16, Kaidžas, Nironic,...
Obrázok užívateľa
INmOmMeNt
Platinum user
Rank:
Platinum user
Príspevky:
1076
Poďakovania:
0
Registrovaný:
26.03.2009


Späť na (SK) slovenská



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, balkuza, Bing [Bot], Google [Bot], Ni(c)khaj Boy, Seznam [Bot]