Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Počítaj s tým - amatérsky krátkometrážny film

Filmy na online pozretie

25 Apr 2013, 18:35

Počítaj s tým

Príbeh, ktorý sa odohráva v meste Zvolen, nám rozpráva život dvoch mladíkov, ktorí žijú hip-hopom a ich koníčkom je sprejovanie po stenách. Sú praví priatelia na život a na smrť, jeden by sa pre druhého obetoval. Je krásne jarné ráno a Erik sa túla po prázdnych uliciach, je špinavý a zmlátený, šaty má celé roztrhané. Pomalým krokom sa blíži k paneláku, kde býval so svojou sestrou. Pred niekoľkými dňami ju totiž kvôli Martinovi opustil a chcel zažiť život na ulici, ktorý by bol plný slobody a radovánok. Erik nemal so svojou sestrou pekný vzťah, od smrti rodičov sa spolu len hádali alebo nehovorili spolu vôbec a on si myslel, že svojím odchodom ukončí jednu kapitolu. To však netušil, že jeho najlepší kamarát ho podrazí. Erik a Martin šli na “nočnú akciu” a vybrali si pre svoje umenie jeden neznámy múr, vybalili všetko potrebné, ale nepočítali stým, že okolo obchádzajú dvaja strážcovia, ktorí sa na nich hneď vrhli. Erik a Martin začali utekať a schovali sa do malej uličky. Erik si pri úteku vyvrtol členok a nemohol chodiť. Martin mu zobral všetky peniaze a nechal ho napospas jeho osudu. Tak teda teraz Erik stojí pred svojím domovom a so sklonenou hlavou musí prosiť o odpustenie.

Obrázok

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Ide o amatérsky 20 minútový film, natočený vo Zvolene. Režíroval ho Slavomír Siska a o hudbu sa postarala zvolenská formácia Lepšie Časy.
Obrázok užívateľa
Divad
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
134
Poďakovania:
1
Registrovaný:
08.10.2009

Späť na Online filmy



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bastard, Bing [Bot], csabibacsi, Google [Bot], Seznam [Bot], wirer