Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Prasačia chrípka útočí, Alfamega nie je členom Grand Hustle

Americká hip-hopová scéna a všetko okolo nej

11 Máj 2009, 09:03

Aj niektorí interpreti sa začali chrániť pred prasaciou chrípkou :-)

Eminem

Obrázok

Kelly Rowland

Obrázok

Keri Hilson

Obrázok

Lil Jon

Obrázok

Trey Songz

Obrázok

Soulja Boy

Obrázok

:::Auto EDIT (anti-dvojitý príspevok):::

Obrázok

T.I vykopol Alfamegu z Grand Hustle...Atlantský raper sa rozhodol vykopnúť Alfamegu zo svojej crew po prevalení sa informácie že Alfa donášal informácie pre DEA.Raper urobil vyhlásenie v rádiu HOT 97 v Atlante minulý štvrtok.
“ Som zaskočený a absolútne prekvapený informáciami o Alpha ‘Ced’ Zellersovi.Napriek tomu že všetci naši zamestnanci a umelci majú byť čestní a otvorení o ich minulosti, Alpha sa mne ani nikomu z Grand Hustle nezdoveril.“

Alfamega bol odsúdený na 110 mesiacov v septembri 1995 po tom, ako bol obvinený z predaja zbraní tajnému federálnemu agentovi.Podľa dokumentov zverejnených serverom thesmokinggun.com, Alfa kontaktoval United States Attorney’s office advokáta Dwight Thomas aby mu ponúkol informaciu o “ ilegálnej činnosti niektorých ľudí z Atlanty“.

T.i želá svojmu bývalému raperovi všetko dobré...“ Ako som povedal,musíte niesť zodpovednosť za svoje činy. My v Grand Hustle nemožeme podporovať alebo prehliadať obvinenia iných za ich vlastné chyby.Dúfam že sa modlí k Bohu“
Obrázok užívateľa
dr.dre
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
4829
Poďakovania:
9
Registrovaný:
19.11.2008
Bydlisko:
Section.80

Späť na (US) americká



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]