|
|
eclipse
Gold user
Založený: Št, 09. Okt 2008, 15:10 Bydlisko: Humenné Príspevky: 515
|
 pre dotna ( usporiadanie albumov,videoklipov... )
Ahoj, :) napadlo ma či by sa nedalo spraviť: - keď uploadujem album v sekcii albumy, aby pri zakladaní témy som mal jedno ďalšie povinné okno, kde by som mal uviesť rok vydania -potom následne k tomu by sa pridala nejaká ďalśia lišta keď si sekciu otvorí uživateľ kde by si mohol z nejakého rolovacieho okna vybrať rok vydania, a dostal by iba albumy alebo videoklipy z tohto roku?
dúfam že sa chápeme, 1. vec na vás - je to dobrý nápad? 2.vec - dokázal by si to dotn spraviť?
_________________ Byť debilom je ťažké lebo konkurencia je veľká! Všetci za jedného jebem na všetkých Komu sa nelení tomu sa čudujem
|
| Št, 16. Sep 2010, 10:15 |
|
 |
|
2tti-frutti
V.I.P.
Založený: Št, 24. Jan 2008, 19:04 Bydlisko: .:BB:.::.:ZoO:. Príspevky: 1296
|
 Re: pre dotna ( usporiadanie albumov,videoklipov... )
1.) Pre tých, čo naozaj vedia, kedy album bol vydaný bez toho, aby si to museli dodatočne hľadať na googli, je to možno fajn vec, lenže vezmime si to v praxi: Hip Hop je tu od 1970 čo sa týka ameriky a 1990 na slovensku, z čoho vyplýva, že by tu muselo byť mnoho a mnoho subfór, nakoľko nemyslím, že nejaké rolovacie okienko a podobné haluzoviny je možné spraviť na takomto veľkom a stabilnom fóre. Čiže okrem toho, že uploader by musel ovládať presné roky, to isté by musel aj užívateľ či jednoduchý návštevník fóra, pričom niekedy sám nevie, ako sa volá album čo hľadá a nie to ešte rok jeho vydania.
2.) Myslím, že v komente nad týmto to bolo jasne vysvetlené a tým pádom je 2.ka pasé.
| Št, 16. Sep 2010, 16:41 |
|
 |
|
Trey Da Don
Moderátor
Založený: Št, 04. Sep 2008, 19:10 Bydlisko: I'm on Pluto I'm on Mars at the same damn time Príspevky: 10133
|
Tiež si myslím, že by sa to asi nedalo spraviť. Ale nápad je to dobrý.  Ja by som skôr navrhoval pridať do pravidiel povinnosť uverejniť pri každom albume aj rok vydania.

|
| Št, 16. Sep 2010, 23:27 |
|
 |
|
eclipse
Gold user
|
2tti-frutti napísal: 1.) Pre tých, čo naozaj vedia, kedy album bol vydaný bez toho, aby si to museli dodatočne hľadať na googli, je to možno fajn vec, lenže vezmime si to v praxi: Hip Hop je tu od 1970 čo sa týka ameriky a 1990 na slovensku, z čoho vyplýva, že by tu muselo byť mnoho a mnoho subfór, nakoľko nemyslím, že nejaké rolovacie okienko a podobné haluzoviny je možné spraviť na takomto veľkom a stabilnom fóre. Čiže okrem toho, že uploader by musel ovládať presné roky, to isté by musel aj užívateľ či jednoduchý návštevník fóra, pričom niekedy sám nevie, ako sa volá album čo hľadá a nie to ešte rok jeho vydania.
2.) Myslím, že v komente nad týmto to bolo jasne vysvetlené a tým pádom je 2.ka pasé. ak som tvoj prispevok pochopil správne myslím že si nepochopil ten moj tak ako som chcel takźe ešte raz jednoducho a názorne: V PRAXI:uživateľ otvorí sekciu albumy... vyberie si slovenské americké to je jedno... dostane normálne bez zmeny vśetky albumy/témy zoradené podľa dátumu a času posledného prispevku v nich. lenže - každý album/téma bude mať priradený rok vydania ktorý bude musieť zadať jej zakladateľ pri zakladaní... teda napríklad mu tam pribudne ďalšie okno - rolovacie ( teda klik a vypíše mu všetky roky ktoré može zadať )  takéto okno pribudne aj keď si sekciu otvorí uživateľ a ak bude chcieť sám si može zvoliť vybrať iba albumy z nejakého roku poprípade by si mohol zvoliť viac rokov naraz alebo albumy od - do ... teda zase to okno ale tentokrát tu:  podľa mňa dobrý nápad len či je to technicky možné a čo s albumami ktoré už sú pridané po starom ( to by som vám moderátorom zase naparil roboty )  dúfam že som to všetko napísal tentokrát dobre 
_________________ Byť debilom je ťažké lebo konkurencia je veľká! Všetci za jedného jebem na všetkých Komu sa nelení tomu sa čudujem
|
| Pi, 17. Sep 2010, 09:14 |
|
 |
|
Garcia22
Platinum user
Založený: Ut, 03. Mar 2009, 13:12 Bydlisko: Big City Bošáca Príspevky: 1116
|
tak to je dobrý nápad musím povedať 
_________________ VžDy ..kRáCaJj.. ....zA .... .....SvOjIm.. ......sNoM!!... ........a......... ...NiKdY...... .....sA..... ...NeVzDáVaJ !!!!...
|
| So, 18. Sep 2010, 13:18 |
|
 |
|
2tti-frutti
V.I.P.
Založený: Št, 24. Jan 2008, 19:04 Bydlisko: .:BB:.::.:ZoO:. Príspevky: 1296
|
Predstavil som si to trocha inak, ale aj tak neviem, či to bude zrealizovateľné, počkaj si na koment od dotna.
| So, 18. Sep 2010, 13:22 |
|
 |
|
eclipse
Gold user
|
ok :) som zvedavý čo pvie on sám a či by to vedel spraviť
:::Auto EDIT (anti-dvojitý príspevok):::
poprípade by témy mohli mať viacero takýchto atribútov napríklad ešte vybrať zložky jedného interpreta a podobne :)
|
| So, 18. Sep 2010, 16:34 |
|
 |
|
dotn
Site admin
Založený: Ut, 15. Jan 2008, 14:03 Bydlisko: localhost Príspevky: 1569
|
je to dost velky zasah do systemu fora, skusim sa po tom popozerat lebo ako napad sa mi to zda dobry ale sam to urcite nenakodim, iba ak by som nasiel nejaky taky mod
zatial lock
|
| Ut, 21. Sep 2010, 15:28 |
|
 |
|
phdr.Dark
V.I.P.
Založený: Po, 24. Nov 2008, 21:11 Bydlisko: Trnava Príspevky: 813
|
a myslite si ze kazdy kto sem prida prispevok prida aj rok vydania? ked to nebude vediet tak to prida bez roku lebo sa mu to nebude chcet googlit, alebo date aby sa tema nedala vytvorit bez roku?

|
| St, 22. Sep 2010, 21:59 |
|
 |
|
| Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|