Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Prečo vlastne robíte graffiti?

Všetko čo sa týka grafitti a nedá sa zaradiť do žiadnej sekcie uvedenej vyššie

06 Júl 2012, 09:28

Prečo vlastne robíte graffiti?

Myslím že by sa tu ludia mohli dobre rozpísať prečo ich vlastne robia :) Z nudy? Len tak? Z presvedčenia? Z rebelizmu? Lebo kamarat vedla maluje? Píšte :)

Pre mňa je to určitý druh rebelizmu a relaxácie. A odmalička ma bavilo kreslenie, cesta ktorou sa môžem vyjadriť. Činy boli pre mňa vždy silnejšie ako slová. A niečo čo môžeš vidieť je silnejšie ako to čo môžeš počuť :) Takže preto :)
Obrázok užívateľa
Fave
Prispievateľ
Rank:
Prispievateľ
Príspevky:
45
Poďakovania:
0
Registrovaný:
03.07.2012

06 Júl 2012, 10:30

Graffiti writers chcú svetu ukázať, čo dokážu, presláviť svoje meno, teda tag. Vo svojej podstate ide o ego-tripping, teda egoizmus a túžbu po sláve, žiadny hlbší význam akoby neexistoval. Táto túžba vedie a napĺňa týchto ľudí pocitom, že niečo dokázali, zanechali - snaha človeka milión zmeniť svoj štatút.


uryvok z mojho prejavu na slovinu. vsebecny dovod, ktory asi z urcitej casti vedie vsetkich; vidiet svoje meno a ludi ktory na to pozeraju a vobec netusia ze si to spravil prave ty. ale inak ma kazdy svoje vlastne dovody. osobne to je sebarealizacia. uz od mala som kreslil, ale v prekreslovani stoliciek som sa nejak nenasiel, nevypovedalo to o mne. zacalo to ale z frajeriny, ved kto si nemyslel ze sprejeri su frajeri :D ale momentalne ma motivuje to ze zatvaram chlapcom papule, pamatam jak sa mi smiali ze naco do toho davam love, ze ma to prestane bavit za mesiac, ze som sa mohol radsej najebat. zatial 2 roky odmalovane a stale nemam dost, pobehanich par miest, par dievcat potagovanich :D ,mrte ludi spoznanich, par krat mi uz aj vodky kupili, uz som mal aj piece opaskovany nech k nemu nik nechodi, uz to neni zabavka uz to je laska. kratase zajebane od farby, na nastenke mtn vzorkovnik, na skrikne zbierka canvic, v mestach najskor pozeram na steny potom na pamiatky... sam neviem co este milujem, proste malickosti
Obrázok užívateľaCOREsix

06 Júl 2012, 10:42

sa mi smiali ze naco do toho davam love, ze ma to prestane bavit za mesiac, ze som sa mohol radsej najebat


Tak toto velm dobre poznám :lol: Fakt zmysluplne využité peniaze :lol: Ale je zas pravda, čo som ktomu mojmu zabudol napísať, že to robím hlavne preto aby to začali ludia riešiť a stále chceli vedieť kto to spravil, kto to robí, že sa ho nedá najsť :) Lebo vždy som bol taký malý nenápadný skrývajúci sa charakter, a ten pocit že nikto nevie prísť na to kto si je úžasný 8-)
Obrázok užívateľa
Fave
Prispievateľ
Rank:
Prispievateľ
Príspevky:
45
Poďakovania:
0
Registrovaný:
03.07.2012


Späť na Iné



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot]

cron