Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Refresher halloween party Bratislava

23 Okt 2018, 18:15

Refresher halloween party Bratislava - 31.10.2018 - Ateliér Babylon. Zamaskujte sa do rapu, trapu a hip-hopu! Halloweensku klubovú noc nabijeme skvelými menami z tuzemskej scény. Na pódiu to s nami roztočí raper Pil C, ktorý momentálne brázdi kluby a festivaly so svojím posledným albumom. Bangre veľké ako tekvicové hlavy nám spoza mixpultu nasekajú parádni Smack, Special Beatz a Abe Beats.

Line up:
Pil C
Smack DJ set
Special Beatz
Abe Beats

Pil C
je jeden z najžiadanejších raperov súčasnosti. Aj keď s hudbou začal pomerne neskoro, veľmi skoro vystrelil medzi najsledovanejšie postavy scény u nás aj v Česku. Z jeho tvorby zarezonovali najmä Pompeje, Faded, Lost či Ja vs. celý svet. Tie nasledovalo LP Hype, ktoré vlani nasledoval album V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac. Spolupracoval so Separom, Majkom Spiritom, Delikom, Supom, Otisom, DJ Wichom, DJ Mike Trafikom alebo Dalybom.

Smack DJ set
je známy český raper, DJ a producent, ktorý sa preslávil ako prvý grime MC v Česku. Vydal niekoľko albumov, posledný s názvom Terapie prišiel pred rokom. Za svoj albumy Sick a P’s a Love získal hudobné ceny Anděl v kategórii Hip-Hop. Smack je známy aj vďaka skupine Iscream Boyz a vydavateľstvu Archetyp 51, ktoré zakladal. My si ho v tento večer užijeme ako selektora dobrých tunes!

Special Beatz
je producent, ktorý má za sebou spolupráce s Pil C, H16, Ektorom, Rytmusom či Separom, no dostal sa už aj za veľkú mláku vďaka spolupráci s producentom a spevákom Chrishan-om. Tento rok vypustil svoj album Barter, na ktorej nájdete množstvo kolaborácií. Okrem toho je súčasťou projektu Podzemgang, na ktorého albume Iní vytvoril hudbu pre dva tracky.

Abe Beats
je producent známy najmä z H16 má za sebou množstvo odprodukovaných skladieb. Vo svojej zbierke má skalpy ako Chief Keef, Gucci Mane, Lil Durk, Capo či Prince Dre. Jeho rukopis nájdete aj pri tvorbe domácej scény, napríklad Kontrafakt, Majk Spirit, Moja reč alebo Grimaso.

31. 10. (streda / na druhý deň je voľno)
Miesto: Ateliér Babylon, Námestie SNP 473/14, Bratislava
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 9€ / VIP 18€

VIP: limitovaný počet lístkov, vďaka ktorým môžete vstúpiť do vyhradenej zóny na balkóne Ateliéru Babylon, kde bude vlastný bar, vyvýšený priestor pre lepší zážitok z vystúpení a kde sa budete môcť zabávať v spoločnosti všetkých vystupujúcich a redakcie Refresheru.

Sledujte facebook event refresher halloween party. :-)
Obrázok užívateľa
Forlis
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
12
Poďakovania:
0
Registrovaný:
11.02.2015

Späť na Archív 2015 ...



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
DrinkCityP, Google [Bot], Google Feedfetcher, Seznam [Bot]