Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Reset & Krek - Minuta ticha (2011)

18 Apr 2011, 14:37

Minuta ticha (instrumental & accapela version)
01 Počúvneš a skapeš
02 tady a fčil
03 aj to sa stáva
04 len tak zničehonic
05 len tak zničehonic
06 nastáva zástava
07 telo zhorí do tla
08 nedá sa svícit
09 už neni cesty ven
10 čas prší
11 di
12 na výlet
13 pri zatmení
14 všade panuje
15 minuta ticha
16 bodka.

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


Dvojica “záhorákov” Reset & Krek vydala 1. apríla pod labelom TM Rekorc svoj album s názvom Minuta ticha. CD obsahuje 15 bláznivých trekov držiacich sa jedného konceptu, čomu nasvedčuje aj tracklist v podobe jednej vety. CD/DVD svojim originálne spracovaným obalom (foto Chemik, dizajn Nabis) doslova vytŕča z klasického stojanu na cédečká. Súčasťou búkletu je aj knižka so všetkými textami v pôvodnom záhoráckom znení.

Hudbu zahral Krek prevažne na klávesoch. Temné melódie dopĺňa záhorácky rap v podaní Reseta. Témy sú fiktívneho, možno až morbídneho charakteru a tak je potrebné k nim aj pristupovať. Do projektu sa zapojilo aj pár hostí (Veget, Luzer, Lyrik, Torula, 8semskij, Bene).

Prečo by však malo byť vrcholom autorovho snaženia “iba” vydanie CD ? Prečo neponúknuť poslucháčovi aj verziu buď-alebo. Možnosť zapojiť sa a vytvoriť niečo ďalšie, alebo “len” počúvať a v hlave si vytvárať svoje vlastné príbehy. Týmto by som rád smeroval verejnú výzvu pre raperov, producentov, djov, hudobníkov, spevákov, filmárov, ilustrátorov … tento release je pre všetkých, ale predovšetkým pre vás. Použite čokoľvek a ohláste sa. Tools, alebo vytvor si svoj vlastný originál – ajlávmjuzik hrou …

zdroj :
Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok užívateľa
r3sp3ct
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
486
Poďakovania:
6
Registrovaný:
15.05.2010

Späť na Archív 2015 ...



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]