Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.Súhlasím Čítaj viac.

Rick Ross Discography (Studio Albums)

US- Albumy z americkej scény

18 Nov 2012, 14:15

Rick Ross Discography (Studio Albums)

Rick Ross - Port Of Miami - 2006


1. "Intro"
2. "Push It"
3. "Blow" (featuring Dre)
4. "Hustlin'"
5. "Cross That Line" (featuring Akon)
6. "I'm Bad"
7. "Boss" (featuring Dre)
8. "For Da Low"
9. "Where My Money
10. "Get Away" (featuring Mario Winans)
11. "Hit U From the Back" (featuring Rodney)
12. "White House"
13. "Pots and Pans" (featuring J Rock)
14. "It's My Time" (featuring Lyfe Jennings)
15. "Street Life" (featuring Lloyd)
16. "Hustlin' (Remix)" (featuring Jay-Z & Young Jeezy)
17. "It Ain't a Problem" (featuring Triple C's)
18. "I'm a G" (featuring Lil' Wayne & Brisco)
19. "Prayer"

Rick Ross - Rise To Power - 2007


01. It’s On (Ft. Noah, Jiggolo) (Prod. By Jiggolo) 03:37
02. Hold Me Down (Prod. By Mo-Suave-A Productions) 03:56
03. Get That Bread (Ft. Cinque, Big Duke (Of Boyz N The Hood)) 04:09
04. Skit 01:09
05. Street Love (Ft. Next) (Prod. By Kay Gee) 04:15
06. Strapped (Ft. Noah) (Prod. By Jiggolo) 03:32
07. Prove Me Wrong (Ft. Devin The Dude) (Prod. By Jiggolo) 04:00
08. Bird Bath (Ft. Noah) (Prod. By Mo-Suave-A Productions) 04:19
09. B.L.O.W. (Block Life Is Our Way) (Ft. Clipse) (Prod. By Om’mas) 04:15
10. Realest Niggas (Ft. Gillie Da Kid, Reed Dollarz) (Prod. By Ruggs) 03:51
11. Simple And Plain (Prod. By Mo-Suave-A Productions) 03:48
12. Dear Lord (Ft. Scarface) (Prod. By Mo-Suave-A Productions) 03:04
13. Skit 00:29
14. Been (Prod. By Jiggolo) (Bonus Jiggolo Track) 04:20
15. Breathe In, Breathe Out (Prod. By Jiggolo) (Bonus Jiggolo Track) 04:32
16. 737 (Prod. By Jiggolo) (Bonus Jiggolo Track) 04:49

Rick Ross - Trilla - 2008


1. "Trilla" (Intro)
2. "All I Have In This World" (feat. Mannie Fresh)
3. "The Boss" (feat. T-Pain)
4. "Speedin'" (feat. R. Kelly)
5. "We Shinin'"
6. "Money Make Me Come" (feat. Ebonylove)
7. "DJ Khaled" (Interlude)
8. "This Is the Life" (feat. Trey Songz)
9. "This Me"
10. "Here I Am" (feat. Nelly & Avery Storm)
11. "Maybach Music" (feat. Jay-Z)
12. "Billionaire"
13. "Luxury Tax" (feat. Lil' Wayne, Trick Daddy & Young Jeezy)
14. "Reppin' My City" (feat. Triple C's & Brisco)
15. "I'm Only Human" (feat. Rodney)

Rick Ross - Deeper Than Rap - 2009


Mafia Music
Maybach Music, Pt.2 (featuring Kanye West, Lil Wayne, & T-Pain)
Magnificent (featuring John Legend)
Yacht Club (featuring Magazeen)
Usual Suspects (featuring Nas & Kevin Cossom)
All I Really Want (featuring The-Dream)
Rich Off Cocaine (featuring Avery Storm)
Lay Back (featuring Robin Thicke)
Murda Miami (featuring Foxy Brown)
Gunplay (featuring Gunplay of Triple C’s)
Bossy Lady (featuring Ne-Yo)
Face (featuring Trina)
Valley of Death
In Cold Blood [50 Cent diss]

Rick Ross - The Albert Anastasia EP - 2010


1. Diddy Intro (Produced by Infamous)
2. MC Hammer (Produced by Lex Luger)
3. Blowin Money Fast (B.M.F.) (feat. Styles P) (Produced by Lex Luger)
4. Money Maker (Produced by Boi-1da)
5. Gotti Family (feat. Yo Gotti)
6. Fire Hazard (Produced by The Runners)
7. All I Need (feat. Birdman & Trey Songz)
8. Sweet Life (feat. John Legend) (Produced by Philly Phatboi)
9. Super High (feat. Ne-Yo) (Produced by Clark Kent & The Remedy)
10. Knife Fight (feat. Kool G. Rap)
11. White Sand Part 2 (feat. Triple C’s)
12. 300 Soldier (Produced by L-Don)
13. Nasty (feat. Masspike Miles)


Rick Ross - Teflon Don - 2010

1. I’m Not A Star
2. Free Mason feat. Jay-Z & John Legend
3. Tears Of Joy feat. Cee-Lo
4. Maybach Music III feat. T.I., Jadakiss & Erykah Badu
5. Live Fast, Die Young feat. Kanye West
6. Super High feat. Ne-Yo
7. No. 1 feat. Trey Songz & Diddy
8. MC Hammer feat. Gucci Mane
9. B.M.F. (Blowin’ Money Fast) feat. Styles P
10. Aston Martin Music feat. Drake & Chrisette Michele
11. All The Money In The World feat. Raphael Saadiq

Rick Ross - God Forgives, I Don't (Deluxe Edition) - 2012 (320 Kbps) (HQ)


1. Pray For Us
2. Pirates
3. 3 Kings Ft. Dre & Jay Z
4. Ashamed
5. Maybach Music IV Ft. Ne-Yo
6. Sixteen Ft. Andre 3000
7. Amsterdam
8. Hold Me Back
9. 911
10. So Sophisticated Ft. Meek Mill
11. Presidential Ft. Elijah Blake
12. Ice Cold Ft. Omarion
13. Touch'n You Ft. Usher
14. Diced Pineapples Ft. Drake & Wale
15. Ten Jesus Pieces Ft. Stalley

Deluxe Edition Bonus Tracks:
16. Triple Beam Dreams Ft. Nas
17. Rich Forver Ft. John Legend


Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Naposledy upravil PejMej dňa 28 Feb 2015, 18:20, celkovo upravené 1
Dôvod: pridaný cover
Obrázok užívateľa

31 Dec 2015, 00:35

new link..

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo
Obrázok užívateľa

Späť na (US) americké


  • Podobné témy
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
Bing [Bot], DazGrap, Google [Bot], Google Feedfetcher, Majestic-12 [Bot], Seznam [Bot], Yahoo [Bot]