Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Současna Situace V CZ/Sk Hip Hopu

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

08 Dec 2012, 19:24

Takže bych chtel slyšet vaš nazor na současnou situaci v cz/sk rapu večina si jede elektro,techno,disco styl jako třeba:Bacil a Rakby,Rytmus, Leo apod.Posledni dobou je toho mnoho a lidi si už zvykli na to že tomuhle se v dneší dobe říka RAP.Sem ale rád za lidi kteři ješte vi co to znamena jako separ,Sergei Barracuda,Ektor apod,posledni dobou me ale ten elektro styl pomalu dostava hlavne ten bacil a rakby,Leo.davam tomu rok a nikomu to uš nebude vadit a všichni je budou poslouchat a real rap se vytrati ale je mi opravdu lito že rytmus si jede takovy styl kde jsou ti doby bengora a KF.To same Bacil byl u stvořeni rapu na Slovensku a tedkom tady tvoři nake elektra.prosim vas abyste se vyjadřili k teto situaci a se vam líbí nebo ne. Dekuji za Přečtení
Obrázok užívateľa
Juicy
Platinum user
Rank:
Platinum user
Príspevky:
1315
Poďakovania:
54
Registrovaný:
01.08.2012
Bydlisko:
Karvína

08 Dec 2012, 19:44

tak tato tema sa tu uz riesila tusim
momentalne si myslim, ze do buduca bude disco rap a k tomu aj ten klasicky rap a myslim si, ze pomaly sa budu raperi vracat aj ku klasickemu rapu, myslim, ze stale bude tu zakladna klasíckeho rapu a aj novovychadzajue talenty budu k nemu smerovat
takze tolko z mojej strany a mojej skromnej predpovede :P
Obrázok užívateľaEnergy-ESaZ

09 Dec 2012, 02:47

Je mi to jedno čo sa hrá, čo počúva drvivá väčšina, čo si idú mc´s. Ja počúvam to čo mám rád ja, takže kvalitné texty, prepracovaná lyrika, skvelé beaty kde interpret v nich pláva a nie je to len umelé spojenie beatu a akapely. Stále si rád vypočujem staré veci od KF a nezamýšľam sa pritom či už Rytmus a Ego nerobia takéto veci. Pre mňa je KF mrtvý, ale staré, dobré pecky žijú. Takisto aj keď by sa dal Idea na elektro (o čom pochybujem), tak ho budem uznávať za skvelé albumy, ktoré vydal. Pravdivý rap, resp. rap ktorý lahodí mojím ušiam tu bude stále, ale možno nie až tak známi, čo ale mne vyhovuje, keďže ho aspoň nebude počúvať každý druhý dement, ktorý si myslí, že počúva niekoho tak je frajer. Alebo, že pľuvať na zem s kapucňou na hlave a zapnutou hudbou na repraku od mobilu je frajerina. Nech si počúva kto chce, čo chce. Nech si robí kto chce, čo chce :) Ja si počúvam hudbu, ktorú si idem ja.
Obrázok užívateľa
.fester
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2327
Poďakovania:
5
Registrovaný:
13.06.2010
Bydlisko:
Humenné

09 Jan 2013, 21:57

Mne vyhovuje všetko nech si robia čo chcu ...spievaju čo chcu ..tancuju ...uplne mi to je jedno ale vadi mi to povyšenecke uživanie si tych penazi za MAINSTREAM!!! neznašam to taky ElNino mi pride čisto priklad....neda sa to ani počuvať ani pozerať...ale to je moj nazor...ja si idem svojich ludi čo sa mi pači a to si idem... :afro: :gangsta: :gangsta:

BTW...všimli ste si koľko "raperov" už je na scéne...tak 5 rokov dozadu sme o niektorých menách nepočuli ...no dnes su už No.1 ....v hitparadach..
Obrázok užívateľa
D_i_C_k
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
745
Poďakovania:
2
Registrovaný:
12.06.2008
Bydlisko:
PP-058 01


Späť na O všetkom



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], jankes6500, Seznam [Bot]