Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



T.I. zachránil samovraha pred skokom z 22 poschodia

Americká hip-hopová scéna a všetko okolo nej

14 Okt 2010, 17:48

Americký raper T.I. pomohol polícii v Atlante presvedčiť muža, ktorý chcel skočiť z 22-poschodovej výškovej budovy, aby zliezol dole. Tridsaťročný raper sa rozhodol prísť k budove po tom, čo sa o záležitosti dozvedel z rádia.

T.I. po príchode na miesto povedal policajtom, že by im chcel pomôcť. Nahral krátke video na mobilný telefón, ktorý záchranári odniesli mužovi na streche, aby mu dokázali, že T.I. je naozaj pod budovou. Nemenovaný muž následne súhlasil, že zíde dole s podmienkou, že sa chce s raperom osobne porozprávať.

"Povedal som mu, že to nie je také zlé, že sa to zlepší. Stačí, aby sa trochu posnažil a dal tomu čas a bude to znova dobré. Povedal som mu, že viem aké to je, ale že aj keď niečo vyzerá zle, môže sa to zlepšiť," uviedol T.I. po tom, čo muža previezli do nemocnice. Rapera čaká v piatok súdne pojednávanie v prípade porušenia podmienky, ktorého sa mal dopustiť tým, že v septembri v Los Angeles v jeho aute objavili extázu.
Obrázok užívateľa
Lewis Hamilton
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
1636
Poďakovania:
1
Registrovaný:
04.07.2009

Späť na (US) americká



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bastard, Bing [Bot], Google [Bot], padre7, Seznam [Bot]