|
|
D_i_C_k
Gold user
Založený: Št, 12. Jún 2008, 20:57 Bydlisko: PP-058 01 Príspevky: 737
|
 tlacitko..
tak neviem či to je návrh alebo pripomienka ale asi skôr pripomienka totiž vadí mi a chýba mi dole táto vec Obsah fóra » niekde v spodnej časti stránky ona tam aj dokonca je ale je strašne blbo umiestnená, nedalo by sa to dať trošku vyššie rovno pod tlačitka odpoveď ..??
pre tých ktorý nevedia o čom vravím ..je to strom v ktorej kategórii práve ste a ak sa chcete dostať na obsah tak len stlačíte obsah fóra a ste na main page.. že nemusím isť pre to tlačitko uplne hore...
veď skúste sa pozrieť kde ho máte vy ..teraz by ste mali vidieť toto
Obsah fóra » Informácie » Pripomienky a návrhy a je to uplne na spodku stranky tesne nad štartom...
_________________ Chcem vidieť potoky eur jak tečú okolo mňa, ale len preto, aby rapu bolo o mnoho viac
|
| Ut, 08. Mar 2011, 17:10 |
|
 |
|
mino_dnb
V.I.P.
Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou (duBNička) Príspevky: 8783
|
 Re: tlacitko..
To tlačitko Obsah fóra máš aj hore pod slovom Hladať.Nemusíš isť dole na spodok fóra..ale aj tak aj ja som zato aby to bolo umiestnené tam aj kde to celé 3 roky bolo :)) tam kde máme   A ešte by sa tu viacero vecí mohlo poupravovať a dotiahnuť.
_________________ ........Rap späť ulici......... http://www.youtube.com/watch?v=L3UqrptBcSg
|
| Ut, 08. Mar 2011, 17:14 |
|
 |
|
D_i_C_k
Gold user
|
tak to sprav sam ..no viem o tom že to je hore..ale vieš ak je taka tema kde pol dna rollujem dole a potom sa mám pchat nazad hore ?..blbe nech to tam je na očiach ...
_________________ Chcem vidieť potoky eur jak tečú okolo mňa, ale len preto, aby rapu bolo o mnoho viac
|
| Ut, 08. Mar 2011, 17:34 |
|
 |
|
mino_dnb
V.I.P.
Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou (duBNička) Príspevky: 8783
|
Spraviť to nemôžem môj zlatý,lebo len Dotn má prává na vzhľad a úpravu stránky.A však rolovať zas nemusíš..keď si v nejakej téme,kde je veĺa príspevkov a si na spodku,tak použiješ to dolné Obsah fóra a keď si hore tak zas to horné Obsah fóra.Tu ide len o maličkosť aby to bolo umiestnené hneď podtým NOVA TEMA-ODPOVEDAT
_________________ ........Rap späť ulici......... http://www.youtube.com/watch?v=L3UqrptBcSg
|
| Ut, 08. Mar 2011, 17:42 |
|
 |
|
D_i_C_k
Gold user
|
NERIEŠI SA TO?..
|
| Št, 10. Mar 2011, 17:00 |
|
 |
|
NESARsmashka
Writer
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1248
|
to tlačitlo obsah fora je aj dole ?? lebo mne to neukazuje
edit//už to vidim
| Št, 10. Mar 2011, 18:05 |
|
 |
|
D_i_C_k
Gold user
|
MOHLO BY SA TO KONECNE OPRAVIT!!!
|
| So, 09. Apr 2011, 09:50 |
|
 |
|
majgli
Moderátor
Založený: Ut, 08. Dec 2009, 15:36 Príspevky: 3529
|
napiš adminovi, on ti možná vyhoví member/dotn/
| Ut, 10. Máj 2011, 13:05 |
|
 |
|
| Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|