hiphopforum.sk

Adidas v rooftope

[ Počet príspevkov: 7 ]
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 03. Dec 2010, 00:54

Neprítomný
Odoslať V akom hudobnom prostredí ste vyrastali?
- napr. co sa tyka mna, od mala v mojom okoli boli sami rockeri a metalisti, a praveze to je mozno na tom cudne, ze ja som sa naviazal len na rap. :D

- co sa tyka nejakeho rozvoja vedomosti a tak okolo rapu, tak s tym som mal problem kedze v mojom okoli to skoro nik nepocuval, preto som vdacny za HH forum, lebo som tu spoznal viacerych, s ktorymi som v kontakte aj mimo HH forum :-)

- obhajil som pred par dnami semestralny projekt, a samozrejme vsetci kamarati metalisti tak sme sli aj do takeho baru. Trosku divne mi to prislo, ked 90% ludi bolo celych v ciernom a 90% ludi malo cierne resp tmave dlhe vlasy :D ... ale ako citil som sa tam celkom v pohode...

pritom jeho keci sú neprijemné ako krámy

Ne, 15. Jan 2012, 13:10
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Založený: Ne, 13. Jún 2010, 18:35

Neprítomný
Odoslať Re: V akom hudobnom prostredí ste vyrastali?
Ja som vyrastal v prostredí kde sa počúvalo skoro všetko okrem rapu. Síce par ľudí v škole počúvalo rap (tak som sa aj k nemu dostal), ale dá sa povedať, že počúvali napr. jednu skupinu čo sa im páčila a ostatné počúvali napr. techno a tak. Ja som si tie informácie o rape a o mc´s/ kapelách našiel neskôr sám :)

http://www.facebook.com/addamsfester
http://www.soundcloud.com/festerhe

Ne, 15. Jan 2012, 15:31
TOP prispievateľ
TOP prispievateľ
Obrázok používateľa

Založený: Ut, 24. Jún 2008, 20:33

Neprítomný
ja som z dediny, kde sa , pocuval len rap :D nie ze by sa mi to nejak extra pacilo ale prisposobil som sa vacsine :D potom jak som siel na strednyu, som zas zacal pocuvat metal a atd. :D strednu tento rok koncim a znovu som sa vratil k staremu dobremu rapu zo skusenostami hrat na bicie.. :d a zacal som sa ako tak tomu venovat aj ked neni moc cas koli mature a tak.

Ne, 15. Jan 2012, 21:52
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Založený: So, 11. Dec 2010, 12:20

Prítomný
Ja som bol v prostredi kde sa pocuval punk.

Ne, 15. Jan 2012, 21:59
Gold user
Gold user
Obrázok používateľa

Založený: Št, 12. Jún 2008, 20:57

Neprítomný
Moje prostredie bolo všetkeho druhu ..kedze som vyrobeny v 91...tak všetko začalo ked som došiel na ZŠ a tam uz sa neda urcit kto bol akeho hudobneho vierovyznania..:DD Samozrejme za ery Eminema boli všetci raperi na škole :DD ..dnes je to 50 na 50 ..každý počuva niečo ine ,...napr aj ja ..ale vždy si rad vypočujem nejaku pecku čo pridate na FB ...like HH forum..

Ut, 17. Jan 2012, 14:53
Premium
Premium
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 03. Dec 2010, 00:54

Neprítomný
fajn, celkom zaujimave citanie :-) ... mozte sa este aj ostatni vyjadrit, ak mate nieco zaujimave :-)

pritom jeho keci sú neprijemné ako krámy

Ut, 17. Jan 2012, 20:22
Uploader
Uploader
Obrázok používateľa

Založený: Po, 23. Aug 2010, 14:43

Neprítomný
Ja som vyrobeny v 80s takze nebudem tu vypravat ze od 12 rokov pocuvam rap, lebo to nie je pravda. PRavdu povediac ani neviem co som pocuval ale nikdy to neboli nejake vycnievajuce styly ako metal punk. Mam pocit ze som si isel mainstream house, eurodance 90s, Limp Bizkit :notangel: , a neviem casom sa zacali objavovat veci ine, a proste nejak som sa k tomu dostal cez kamarata z dediny, mal to v aute a proste ked to zajebal nechapal som co to je slovensky rap... neskor cez kamarata z Trnavy, ktory chodil v tej dobe 2003 do Brna na vysoku, ten mi pustil oriho teritorium klip a bol som jasny...

Ut, 17. Jan 2012, 20:38
[ Počet príspevkov: 7 ]

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

KONTAKT 2008-2011 © Hiphopforum.sk
phorum.sk |  Uploading.sk  |  Ourphorum.com  |  Rapcity.sk