Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Vaše oblečení ??

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

12 Apr 2014, 15:22

Ja som opačného názoru na to aby si zbožňoval (to je ale prisilné slovo) nejakú hudbu sa nemusíš podľa toho obliekať.Skôr to vyjadríš kúpov CD a chodením na koncerty,poprípade ešte kúpou merchu (ale merch dnešných raperov niesu klasický Hip Hopové).V dnešnej dobe sa už ani len rapery tak neobliekajú.Iné je keď sa niekto hlási k Hip Hopovej kultúre ako takej tak ako jej súčasť by sa mal asi aj tak obliekať.(breakery,writery atď).Len že to je v dnešnej dobe ťažko určiť čo je čo už nieje Hip Hopové oblečenie a kto to vlastne určuje?Hip Hop (ak to tak ešte môžeme nazvať) sa veľmi rozrástol ma množstvo pod žánrov všetci obliekajú inač ale to by bola na samostatnú diskusiu tak za mňa nie nieje nutné si obliekať begy,xxxxxl veci a šiltovky aby si mohol ceniť hudbu (rap).

Ja osobne som sa tak nikdy neobliekal ak teda nerátam šiltovku (aj to len klasicku nie Hip Hopovú) a kapucu na hlave (čo tiež stým moc spoločného nemá) lebo som sa nikdy nehlásil k Hip Hopovej kultúre ako takej ale len k hudbe rapu ktorý ma veľmi oslovil či už obsahom alebo formou.Mal som kamošov ktorý to hrali na veľkých Hip Hoperov,drahé značkové Hip Hopové handry ale v živote nepodporili žiaden nosič a ešte aj koncert im bolo treba zaplatiť lebo samozrejme všetky peniaze minuli na alkohol,trávu a značkové handry.Ja cením reálnu podporu a nie formu takže oblečenie nieje nevyhnutné na cenenie a podporu hudby.
Obrázok užívateľa
Pepe II Dragon
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
222
Poďakovania:
10
Registrovaný:
13.10.2013

Späť na O všetkom



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], DreaDee I, Google [Bot], Seznam [Bot]