|
|
|
|
|
miky11222
Power user
Založený: Pi, 11. Sep 2009, 13:14 Príspevky: 328
|
 veci hhf
ospravdlnujem sa ak to tu uz bolo... ale neviem ci t sim bude suhlasit dotn nato by trebalo peniaze..  takze sotal som taki napad ze bi ste predavali hhf veci TRIKA perAa atd.. bolo bi to peccka kebi ste dali dajakeho sprejera a akoze tam nasprejoval hhf ja bi som to aj kupil keby to bolo za rozumnu cenu taze nwm....ale stalobi to naozajsne Cash taze by si mozno aj dotn troha zarobil XD ........... nwm dotn povec svoj nazor.  som zvedavi  ....

použijem google predtim než sa spitam hlupu otázku
|
| Ut, 06. Okt 2009, 17:16 |
|
 |
|
NESARsmashka
Writer
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1248
|
 Re: veci hhf
mno tak na tričko som ešte nevidel nikoho sprejovať s canom  , táto vec sa tu už riešila a to boli tričká hhf.sk, takže je to tu zbytočné trika-t7409.html (ale je to už lock)
| Ut, 06. Okt 2009, 17:18 |
|
 |
|
miky11222
Power user
Založený: Pi, 11. Sep 2009, 13:14 Príspevky: 328
|
Aby som nezakladal zas jak debil novu temu este som dostal napad aby sme urobili viacc sutazi na premium penaze spondzorovalo bi sa to uz nevem ako ale aby tu bolo viac sutaze na take nieco  co ja viem teraz ako ste urobili ten kviz tak potom dajmetomu o tizden vymyslime neco nove aby tu viac ludia chodili aby to tu bolo lepsie a aby si mal stasnich uzivatelou mozno si povies ze je to howadina na entu no neviem viadri sa mi na obidve to 1 je asi nerealne ale nwm.. sorry za gramatiku ::: Auto EDIT (anti-dvojitý príspevok)::: tricko na ktorom je nakresleni can twl.. a ja nechcem trika zadarmo ako je tam twl najprv si to precitaj lebo zacali cet zadarmo...

použijem google predtim než sa spitam hlupu otázku
|
| Ut, 06. Okt 2009, 17:22 |
|
 |
|
mino_dnb
V.I.P.
Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou (duBNička) Príspevky: 8783
|
čo ty ešte nevymysliš miky....? a fakt by si mohol trocha zapracovať na tej gramatike...!
_________________ ........Rap späť ulici......... http://www.youtube.com/watch?v=L3UqrptBcSg
|
| Ut, 06. Okt 2009, 17:59 |
|
 |
|
zhulo
|
Preco zase otvaras tuto temu. Pokial chces nieco take, tak to zorganizuj ty. Myslis ze Dotn ma chut, cas a peniaze na taketo veci? Pozri, pokial sa napr tricka nevezmu v mnozstve aspon 20 kusov, tak sa to neoplati. + Dalsia vec, neviem kolko uzivatelov by bolo ochotny poslat 20 €ciek za tricka vopred, lebo ty potrebujes prachy uz pred tym ako ich odosles uzivatelom. Ak najdes 20 takych ludi, ktory by si taketo tricka objednali, tak by sa to dalo aj zorganizovat, ale skorej nie.
LOCk
|
| Ut, 06. Okt 2009, 18:54 |
|
 |
|
phdr.Dark
V.I.P.
Založený: Po, 24. Nov 2008, 21:11 Bydlisko: Trnava Príspevky: 813
|
ja este dodam k tym sutaziam je tu topic v ktorom pisete navrhy na sutaze tak navrhni teda nejaku sutaz napis tam prispevok ako by ta sutaz vyzerala a vedeniu uz nebude problem to sponzorovat ale musi to byt nieco normalne a aj nejako upravene nie ze napises: robim sutaz prihlasujte sa u mna atd.
musi to byt aj pekne upravene
btw: vymysliet sutaz neni jednoduche aj na kviz bolo treba vymyslat otazky a neni to zrovna najjednoduhsia vec

|
| Ut, 06. Okt 2009, 20:14 |
|
 |
|
| Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|