hiphopforum.sk

HipHopForum.sk - Slovenské hip-hop fórum - online albumy mp3 klipy

Vypredajove zlavy - rooftop.sk Hip Hop Shop Dirtyground.sk

Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete upravovať príspevky ani posielať ďalšie odpovede.  [ Počet príspevkov: 6 ]
Hľadať:

Autor Správa
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 11. Sep 2009, 13:14

Neprítomný
Odoslať veci hhf
ospravdlnujem sa ak to tu uz bolo... ale neviem ci t sim bude suhlasit dotn nato by trebalo peniaze.. :roll: takze sotal som taki napad ze bi ste predavali hhf veci TRIKA perAa atd..
bolo bi to peccka kebi ste dali dajakeho sprejera a akoze tam nasprejoval hhf ja bi som to aj kupil keby to bolo za rozumnu cenu taze nwm....ale stalobi to naozajsne Cash taze by si mozno aj dotn troha zarobil XD ........... nwm dotn povec svoj nazor. :roll: som zvedavi :lol: ....

použijem google predtim než sa spitam hlupu otázku

Ut, 06. Okt 2009, 17:16
Writer
Writer
Obrázok používateľa

Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06

Neprítomný
Odoslať Re: veci hhf
mno tak na tričko som ešte nevidel nikoho sprejovať s canom :lol: , táto vec sa tu už riešila a to boli tričká hhf.sk, takže je to tu zbytočné
trika-t7409.html (ale je to už lock)

iba vtedy pochopíme čo je to život,
život je lietadlo, sám si jeho pilot.

Ut, 06. Okt 2009, 17:18
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 11. Sep 2009, 13:14

Neprítomný
Aby som nezakladal zas jak debil novu temu este som dostal napad aby sme urobili viacc sutazi na premium penaze spondzorovalo bi sa to uz nevem ako ale aby tu bolo viac sutaze na take nieco :lol: co ja viem teraz ako ste urobili ten kviz tak potom dajmetomu o tizden vymyslime neco nove aby tu viac ludia chodili aby to tu bolo lepsie a aby si mal stasnich uzivatelou mozno si povies ze je to howadina na entu no neviem viadri sa mi na obidve to 1 je asi nerealne ale nwm.. :lol: sorry za gramatiku

:::Auto EDIT (anti-dvojitý príspevok):::

tricko na ktorom je nakresleni can twl.. a ja nechcem trika zadarmo ako je tam twl najprv si to precitaj lebo zacali cet zadarmo...

použijem google predtim než sa spitam hlupu otázku

Ut, 06. Okt 2009, 17:22
V.I.P.
V.I.P.
Obrázok používateľa

Založený: Ne, 28. Dec 2008, 20:47

Neprítomný
čo ty ešte nevymysliš miky....? a fakt by si mohol trocha zapracovať na tej gramatike...!

Ut, 06. Okt 2009, 17:59
Platinum user
Platinum user
Obrázok používateľa

Založený: Št, 01. Jan 2009, 20:42

Neprítomný
Preco zase otvaras tuto temu. Pokial chces nieco take, tak to zorganizuj ty. Myslis ze Dotn ma chut, cas a peniaze na taketo veci?
Pozri, pokial sa napr tricka nevezmu v mnozstve aspon 20 kusov, tak sa to neoplati. + Dalsia vec, neviem kolko uzivatelov by bolo ochotny poslat 20 €ciek za tricka vopred, lebo ty potrebujes prachy uz pred tym ako ich odosles uzivatelom.
Ak najdes 20 takych ludi, ktory by si taketo tricka objednali, tak by sa to dalo aj zorganizovat, ale skorej nie.

LOCk

Ut, 06. Okt 2009, 18:54
V.I.P.
V.I.P.
Obrázok používateľa

Založený: Po, 24. Nov 2008, 21:11

Neprítomný
ja este dodam k tym sutaziam je tu topic v ktorom pisete navrhy na sutaze tak navrhni teda nejaku sutaz napis tam prispevok ako by ta sutaz vyzerala a vedeniu uz nebude problem to sponzorovat ale musi to byt nieco normalne a aj nejako upravene nie ze napises:
robim sutaz
prihlasujte sa u mna
atd.

musi to byt aj pekne upravene

btw: vymysliet sutaz neni jednoduche aj na kviz bolo treba vymyslat otazky a neni to zrovna najjednoduhsia vec

Ut, 06. Okt 2009, 20:14
Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete upravovať príspevky ani posielať ďalšie odpovede.  [ Počet príspevkov: 6 ]

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

KONTAKT 2008-2011 © Hiphopforum.sk
Prvé slovenské 3D fórum |  Uploading.sk  |  Ourphorum.com  |  Rapcity.sk